Listen, I am alone at a crossroads

Bullshit... väldigt bra TV program om du inte visste... det enda programmet på tv som verkligen säger sanningen... de e roliga oxå..  för det mesta här i livet är just det - Bullshit!

nee, ja e inte bitter för kvällen.. e så trött så jag nästan spyr.. ska bli skönt att krypa ner i sin egen säng.. faktist.


och ja, jag såg er på stan idag.. hand i hand... vad underbart! det betyder ju att det va mig de va fel på.. de va jag som inte passade, mig du inte kunde eller ville släppa in på livet.. mig du helt enkelt inte gillade. Jag är glad för din skull, för du har lyckats med något som jag inte har gjort på länge och förmodligen aldrig kommer kunna göra igen.. tror att vi var ganska lika där annars.. men GRATTIS! för jag unnar dig all lycka i världen! på riktigt!

själv har jag kastat in handduken.. på riktigt! Vet att jag inte har varit mig själv på sistone.. och ja vet inte riktigt varför heller... allt jag vet är att det ser ganska mörkt ut.. just nu.. och då är det svårt att ta sig tillbaka till sitt gamla jag på något sätt.. har ingen aning om hur det ska gå till.. de e ju extra tungt nu när lillan åker oxå.. kommer bli riktigt jobbigt på måndag.. tisdag kommer dommen... blir den inte bra.. då ä det näst intill bäcksvart.



I don't know where I belong
But I'll be moving on
If you don't, if you won't
Listen.

skön dag

idag va en sådan där skön lugn dag...

Vaknade - rulla ner till stan - hämta handbollsskor på stadium - lunch med frasse -

sedan satt jag på boggan och tjötade med linda och nina i ex antal timmar.. hehe.. men va tusan -de va mycket trevligt!

-åkte hem - bakade paj - tränade - kom hem - laga mat med anna - åt paj med anna....

och nu sitter jag här.. kollar lite på tv (sex and the city) och ska väl snart sova.. så man orkar med helgen...


mycket trevlig dag.. lagom liksom...! Träningen gick lite bättre än tidigare i veckan... skönt.. men kan bli bättre!!

foten gör ont igen... riktig skit!


peace.

better in time...

efter regn kommer solsken... :)




"oh, please don't take my sunshine away...."




My love

Äkta kärlek! <3

...och snart åker hon iväg! Lillan! :(
Kommer sakna dig SÅÅÅ mycket!!!


love

And I dream about you all the time

vad är poängen med drömmar? att man ska lida... tror jag iaf! för att ens undermedvetna eller något annat vill visa allt man saknar och så gärna vill ha... så att man bara vill ge upp och sova hela hela hela hela tiden....

A hundred days have made me older
Since the last time that I saw your pretty face
A thousand lies have made me colder
And I don't think I can look at this the same

Varför ska allt vara så jävla jobbigt rent ut sagt..?! kan inget NÅGONSIN vara lätt!?
Allt är bara svårt, komplicerat och jävligt ....... jävligt!

jag får det inte att gå ihop riktigt...

But all the miles that separate
Disappear now when I'm dreaming of your face

Jag tycker jag e ganska bra på att se vilka som passar ihop.. endel par som man ser redan fån början liksom att de ska vara ihop.. de e så lätt att se... hos andra...

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time

Fånigt som det låter frågar jag mig själv ibland - hur orkar man?
svaret  - > för att det är det enda alternativet.


The miles just keep rollin'
As the people leave their way to say hello
I've heard this life is overrated
But I hope that it gets better as we go...


                                                                                  Too mutch?

och för sakens skull...
It IS better to have loved and lost, than to never have loved at all... 








                                                                              who says it's always about me?

Answer me this....

When are you happy

                                                                           ........It´s an actual question...




think about it..!  I mean really think.!

                                                                    .... and you will find the answer...

jag kan fråga tusen frågor.. men i slutändan finns det bara en av betydelse..

hehe... det känns som de varit lite deppigt på sistone.. och kanske har man vari lite depp.. men inte så farligt ändå.. har ju egentligen inget att va deppig över... så nu tänker jag sluta deppa och vara glad hela tiden... ;D

kan ju berrätta lite om helgen.. den va rolig... hård men rolig... jobbade hela fredagen på br, sen på natten på bogrens (folktomt typ) fast de va ganska kul ändå.. satt och tjöta en del med de andra i personalen som inte heller hade ngt att göra... och lite roligt folk som va ute.. (personal de med men va tusan..:p) sen gick jag hem.. (dåligt beslut, men va ska man göra...) och sen va de upp och träna kl 09.00 på lördagen... spelade mot ifk:s a-pojkar... mkt roligt! :) sen va de lunch och sen ett teoripass och ett träningspass till... kollade lite på slutet av en träningsmatch mellan ifk och djurgården (44-41) och sen va de bara hem och duscha och göra sig iordning för fest hos min favvotös som fyllt 20år! :)

Blev en oerhört lyckad fest! lite tråkit när vi inte höll ihop ute men så e de ju alltid.. satt på McDonalds ett tag och tjötade med både gamla och nya vänner.. sen bar det av till frasse och efterfest med handbollsmatch... där alla utom jag och jelina somnade... :) sen sov ja och fransson skavfötters på hennes soffa... eftersom hanna och madde ockuperat sängen.. men de gick bra de med... :)

och jelina... ja menar fortfarande de ja sa... ja vet vad jag såg där i kassakön... du ska se att jag har rätt.. har alltid rätt om dessa saker.. :) kommer bli ni till slut! ;)


är i valet och kvalen så att säga... men nu måste ja ta tag i dagen...! hmm....

igår va ju josse och oskar här oxå..! vi hade tacokväll! :) jättekul verkligen! får vi göra om snart! och ikväll blir det bio... hahaha...! ;) (sorry internt skämt) popcorn måsta man ha när man kollar på bio... ;)

ne, nu ska ja ta tag i dagen!




hehe...

alone again.. natually

Har du sett filmen 50first dates?
Bra film, lite tragikomisk dock... men den har ju två av mina favvoskådisar med.. Adam Sandler och Drew Barrymore... Grymt roliga! :)

Jag har en teori... om livet just nu... det kommer och går i omgångar men vissa dagar hatar jag att vara singel... som just nu.. har legat själv i soffan hela dagen och bara slöat... har varit skönt iosf  för ja e helt slut i hela kroppen... behövde vilan.. verkligen.. sen va josse här ikväll och vi hade myskväll med pizza och film... mkt mysigt!! :)
och inget ont mot dej gumman (för du vet att jag tycker det är jättekul och mysigt när du kommer och hälsar på :)) men jag vill verkligen inte vara själv nu... e såå trökit... att verkligen inte ha NÅGON... och de finns inte ens i närheten.. liksom..  skit... ingen som skickar gulliga sms, eller ringer bara för att prata och höra hur dagen har varit... sådana småsaker.. de saknar man... bara att någon är genuint intresserad av en. någon som lyssnar, och hör vad man säger.
En sådan kille som finns i alla filmer.. men han finns väl inte i verkligheten... fiction.

vet inte riktigt vad man ska göra heller... kanske ska börja ljuga, luras och driva med folk.. som alla andra gör.. börja stänga ute folk och skämta bort allt så fort det blir lite seriöst.. det kanske fungerar bättre... inte vet jag...  
Ja e inte bitter.. bara trött på att vara singel.. för första gången på länge..
Tankarna går bara runt runt i huvet...

Då är det tur att man har sina tjejer! Utan er skulle ja inte finnas... ja skulle helt äligt inte orkat... ni e grymmast!


.. så nog med tråkiga tankar.. ja har ju ett coopertest att se fram emot imorn... :p och sen styrketester på kvällen.. underbart!! slipper man iaf tänka på allt annat... ironi... ;)

ne, nu blir det nog sängen.. eller os en liten stund till... :)
simma lugnt!
pusshej!


"I don¨t know who you are, but I dream of you every single night..!"

ja ser en vägg...

idag har jag varit ledig... från jobbet... att gymma i 1 och en halv timme på morgonen, åka hem och storstäda hela lägenheten, göra storkok och matlådor, fixa lite men datan, rensat, varit på stan och sprungit ärenden åt mig och natta cyklat till onoff från stan och hem i lätt motvind och smått regn... kallar inte jag riktigt att vara ledig... inte helt iaf... vad jag skule behövt va att sova sova sova och verkligen vila mig inför kommande helg... men det finns ju ingen tid..! måste ta vara på varje ledig minut för att hinna med allt... vill inte beklaga mig elle så men ibland känns det som man har tagit på sig för mkt och man orkar bara inte... helt slut... va nära nära på att bara bryta ihop när ja kom hem... blöt och slut och varenda muskel värkte.. hade tänkt att åka hem till våmb en sväng men orkade bara inte... så... kom en liten ängel!

min lilla ängel ringde och föreslog att vi skulle fixa mat och kolla på film.. bara softa! och ja kände bara... JA! tack! de va verkligen det jag behövde! helt underbart! vilken energi jag fick nu... och de va ju ett tag sen vi umgicks nu (dåligt samvete för det med) så de va kul! :) nu känns allt genast lite lättare..!

Bridget Jones blev filmen.. SÅ bra!!  haha..! underbar!


Förra helgen va man i danmark oxå.. riktigt kul! fick spela endel... göra några mål! kul! :)

Och sen hoppas ja denna helgen blir lyckad! men de tror jag allt! :) ska vi nog se till!! ;)

hade bra!
pusshej!

du inser inte

har precis varit på mamma mia! Hur bra som helst!! tänk om man kunde sjunga så... de e en dröm!

just nu känns allt som en bergochdalbana... är så trött så ja vet inte vad som är upp och ner.. vet inte vad jag vill eller vad jag ska göra.. hur ska ja få allt att gå ihop..?? är allt fel eller är det rätt?

"all I know is... people always leave.." must be me...



sova.. va de ja..
just de.

en snabbis

en snabb uppdatering...

IKEA - träning - mat och ont i kroppen...

så fick man reda på att man skulle åka med till danmark med a-truppen... kul faktist! men trodde inte att ja skulle få åka med, så de fanns liksom inte med i min planering.. så ja får försöka lösa det.. hoppas det går... med alla jobb.. :)





så det blir förmodligen bara jobb på bogrens på torsdag för min del....
något att fundera på... ;)


nu ska jag sooova! Mmm...!
kärlek!

fortfarande

ett litet förtydligande... för det första... "that you STILL miss someone..."

and yes, i really am that pathetic.... ;s

 och för det andra...
jag vet att det inte är på riktigt... det där du vet... men de e det enda roliga nu och jag saknar själva grejjen... även om det bara är prat... I ain´t the one talking... ! ;p


och till er som inte fattar någonting... haha! SYYNN! ;p

ne men jag kan säga att ja e så himla trött!! har jobbat heltid nu i två veckor, hela helgerna plus på nätterna.. och idag har jag jobbat 11½ timme... så ja e rätt sliten kan man säga.. men efter denna helgen blir det mindre... skönt... för nu har försäsongen dragit igång så man behöver all kraft och enegri man har... shit vilket pass det var igår asså... trodde ja skulle döö! och då hade vi kört hälften! ojoj... :)

oxå hade vi snattare inne idag oxå... ooorka! jäkla ungar.. orkar inte berrätta allt men de va inte hon oss så mycket, och vi såg inte när de tog sakerna men de på café max hade 4 familjer där borta som förstörde bord, snodde bestick och försökte sno deras kassa... kan förstå om de va arga... och polisen svarar inte... känns tryggt! så hade de en massa lådor från oss... varor som vi inte sålt... faan... hade vi sett dem hade vi ju kunnat sätta dit dem för mer men... ahh.. blir såå sur! de e inte dumma duvet... men kommer de in igen lär vi följa dem som hökar....

mm... nu ska jag käka lite mat och sooova! för imorn är det jobb igen... gött! ;p

simma lugnt!
"fake it ´til you make it"

RSS 2.0