Jul jul, strålande jul!

julkula

julen var bra, välbehövlig!

Nu är det plugg igen, innan lite ledighet i Åre över nyår.. om vi nu kommer iväg..



Orkar inte blogga idag.. sova behöver jag.. Pöss

beginning to heal.

åh vad jag älskar julen.! inte ens ett 11 timmars pass på BR kan ändra det.. har ont överallt tror ja, eftersom det börjar i ryggen och går ut i benen, upp i nacken och ut i armarna.. det känns att kroppen inte längre är van att jobba långa dagar, gående och stående.. men ändå... jag älskar jul!
Riktigt läääängtar tills torsdag.. då ska sista julklapparna inhandlas, besöka kusin och sen blir det uppesittarkväll med rimstuga i våmb. <3

Men iår önskar jag mig inte så mycket, bara jag får ta de lugnt några dagar, slappna av och bara vara! då är jag nöjd..! Den bästa presenten iår för mig skulle nog vara att få gå ut i skogen, mitt i skogen, sätta mig på en stubbe och bara va! Lyssna på tystnaden i skogen och slippa tänka (för att slippa tänka ett tag vore underbart).

Bara sitta där! helt tyst. < och andas in, andas ut. >

Det vore den allra allra bästa presenten!

nu ska jag sova! sista passet imorgon, från 9 till 21.. morgonmötet räknas väl inte som jobb men ändå.. imorgon kommer man inte ens se solen... inte ett enda fönster har vi på jobbet... oh well!

Sleep tight! :)

life´s a piece of shit, when you look at it...

Today was a - I would not say good, but - better day.

Det pendlar väldigt mycket just nu, men det är väl så som livet är.. antar ja.
Jag älskar verkligen jul och allt som julen innebär, men iår -med allt jobb (mer än ja sagt ok till), allt i skolan som måste va klart så känns de bara tungt. Julklappar ska vi inte ens prata om, vet inte när ja ska köpa dem... och ja vet.. jag har fått lära mig (inprintat i hjärnan) att man inte ska sprida en massa negativt, inte visa att något inte är bra.. men de känns som att får ja inte släppa ut.. iaf lite så kommer ja falla tillbaka dit ja varit förut, och ja vet inte om ja pallar ta mig upp en gång till..
Men det känns bra, ska ni veta, att ni finns! Tusen tack för att ni- bara finns!

och jag tror att det jag måste göra.. är att utesluta (i brist på bättre ord) människor i mitt liv som bara bidrar till besvikelse och sorg.. de va en smart person som talade om just detta för mig för ganska längesen.. men de tog mig ett tag att inse att han hade helt rätt.

och jag ska försöka, med all min kraft.. att vända denna negativa känslan ja har.. om dessa killar kan va positiva så, kan det inte vara så svårt... eller?!



och jag ska ta tag i träningen ordentligt, prioritera mig själv.. som min bästa kusin så smart skriver.. man mår mycket bättre när man rör på sig! ja behövde bara en paus från alla måsten, va gällde träning, ett tag..

I´m gonna fight, just like I did a thousand times before!

Kimpan ja va inte bara snäll i söndags, du är min idol! coolast i sta´n! :)

Fanny
du är världens bästa! på riktigt! <3

Fransson
är min ängel!

tack för att ni finns! <3

like I´m indestrucrible..



Så jävla HET video! helt enkelt.. hon är grym!


Måste bara skriva av mig lite.. kanske du som läser vet vad jag ska göra.. snälla säg de i så fall..
Det finns bara så mycket en människa orkar ta innan hon ger upp helt, inte längre orkar..
och jag känner att jag närmar mig den väggen snart.. igen.. just nu känns det som, om jag får citera Julia Roberts från en film, I´ve got nothing to smile about.. väldigt svårt att hitta gjädjeämnen just nu..

Jag vet inte hur olika personer deffinierar vänskap men ibland känns det som termen att vara en vän används i fel bemärkning. Jag tycker att man respekterar sina vänner, ger dem stöd om de har det svårt... stöttar och ställer upp... Inte att man vänder ryggen till och strunar i dem... bara för att man är för självisk för att orka bry sig om hur andra i sin närhet mår.. tycker det är tråkigt och riktigt dåligt! Jag syftar kanske inte endast till EN specifik person utan i allmänhet och folk i min närhet..

så.. när man har blivit sviken, besviken igen.. ytterligare en gång.. va gör man? flyr? stannar??


just nu är jag bara vilsen.

En nära nära vän sa till mig för ett tag sedan att jag var självisk.. de gjorde så jävla ont.. för de har jag aldrig varit i hela mitt liv.. men jag fick en tankeställare.. och ja tror att jag är mer självisk än ja va förut.. men jag tror också att jag blivt sådan för att är man snäll blir man bara utnyttjad.. man ger och ger men får aldrig något tillbaka.. så jaa, kanske har jag blivit mer självisk men jag är väl så illa tvungen.. man måste ju va de för att kunna hävda sig.. i en värld där alla bara tänker på sig själva.


tacksam för svar faktiskt.. vet inte vem ja ska fråga annars.. orkar snart inte bry mig mer.


just press play

whatever you do, to little to late....



Geni!

Dear santa....

I won't ask for much this Christmas
I won't even wish for snow.


Lite ironisk... det är ju redan en MASSA snö... :)

skolblogg

det är ganska mycket att göra i skolan nu så följ gärna min skolblogg istället..

Terons skolblogg



kommer blogga här med men är ni nyfikna på vad jag gör på veckorna (förutom att åka buss då) så kolla gärna här... men kom ihåg när ni tittar på mina 3D skapelser att jag är en nob, en nybörjare... riktig nybörjare! :) så döm mig inte för hårt...


pusshej!

RSS 2.0