What a day..

(wishing i could say what a night..)

Har haft en produktiv dag idag.. trotts att jag sov till ca 14 ... men till mitt försvar så jobbade jag inatt plus att vi ställde fram klockan... OCH det var välbehövlig sömn vill jag lova.. kändes skönt..
Jag har faktiskt fått endel gjort.. rensat och städat mitt skrivbord (i datan då)... tagit bort min hemsida och laddat ner wordpress så jag kan börja koda upp den igen på ett nytt och fräscht sätt.. ;p just nu är det bara ett tema så... när inspiration kommer (förhoppningsvis inatt eller imorgon) ska den förhoppningsvis börja ta form.. :)


Här bör lite cred (läs ganska mycket cred) gå till en mycket tålmodig Jonathan som via msn hjälpte mig att synka med diverse servrar osv.. :) Va skulle jag göra utan mina godhjärtade nördar..! <3


Sedan har jag redigerat lite bilder åt min fd. arbetskamrat som gifte sig i somras.. litet smakprov:

Lottis
<3
Sen gjorde jag en testrendering på filmen jag ska göra till bogrens.. gick toppen.. men den får ni icke se ser ni.. ni får vänta tills den är färdig.. ;) Har dock gjort klart med ägarna och DJ-kalle så nu är det bara att köra.. :)

Sen har jag även redigerat en cool bild jag tog på Dan i torsdags när jag provfilmade.. :


Sedan har jag även lagt upp lite filer på min vimeo, så kolla gärna in dem..

http://vimeo.com/teron

En av dem var vår reklamfilm vi jobbat med i skolan nu senaste kursen (läs även:anledning till sömnbrist och förhöjd stressnivå..) Det har varit roligt också, och resultatet är vi mkt nöjda med:




och allt detta till en av världens mest geniala serier, Macken!

Lämna gärna en kommentar.. :)

pusshej!

Julklapp

Ja, vi gav ju en tom ram till våra kära föräldrar i julklapp eftersom vi inte hann (Läs teron inte hann) framkalla och fixa ett kort på oss, vilket var meningen.. men nu har ja redigerat en bild vi funderar på att framkalla och ge dem..
drygt 3 månader efter.. hm... I KNOW! de e inte ok.. men här är den iaf:
va tycks?

I apologize... even thou I know it's lies.

Det här är en ganska personlig blogg, som ni kanske har förstått. Vill man följa min lite mer kreativa sida så kommer teron.se inom en snar framtid vara uppdaterad med mina kreativa utlopp.
Jag är nog en ganska privat person.. ja delar gärna med mig av mig själv och mitt liv till människor i min omgivning, men till en viss gräns. Jag tror dock att de människorna som känner mig bäst, är de som besöker min blogg.. det är de som bryr sig.. (och vet om att jag har en blogg) med vissa undantag..


Därför mina kära vänner, är detta inlägg till er. De senaste veckorna har varit långa, tuffa och tunga... skolan har krävt all fokus och tiden har inte räckt till... inte ens till min egen familj, vilket är en ny situation för mig.. för har jag kunnat välja så har jag ofta valt min familj. Veckorna spenderas nu för tiden i Trollhättan, till största delen, vilket inte är fel.. det är tvärt emot ganska skönt att slippa pendlingen. Helgerna senaste månaden har varit uppbokade till max.. med småresor, kalas, jobb, jobb, jobb, mer kalas, lite frilansjobb osv. Åter igen, tiden har inte räckt till.

Allt detta gick bra, till en viss gräns.. det blev för mycket helt enkelt.. och när det blir för mycket har det en tendens att gå ut över mitt humör. Någonting som bidrog ytterliggare var att jag inte hann med att träna.. och jag kan nog inte med ord beskriva hur viktigt det är att jag får träna.. det sätter sig i huvudet direkt och ligger och irriterar, elaka tankar och ångest..

Jag klarar av stress.. stress i situationer jag kan hantera.. som julrusch i en leksaksbutik dagarna innan julafton, eller en juldag bakom baren med tre led runt om av törstiga julfirare... inga problem.. men när vardagen kör ihop sig.. detta är min största last (om man får kalla de så), så påverkas mitt humör.. och det värsta är att jag knappt känner av det själv.. till en början.. men när människor i min omgivning reagerar eller reflekterar mitt dåliga uppträdande väcks ja på något sätt till liv.. När ja till exempel undrar varför mina vänner inte är glada och spralliga som vanligt, och kommer på att jag ser nog inte ut att va på humör att ens le.. då faller poletten ner..

Så.. anledningarna är många, och framförallt är boven innre stress... men allt det är bullshit! Jag VET att jag har sårat någon i min närhet (och kanske någon mer) och det gör ont i mig att veta att det är mitt fel.. Jag har gjort allt jag kan för att ställa till rätta mitt oförlåtliga beteende, men det enda jag kan säga är att jag lovar att bättra mig och lära mig hantera när det blir för mycket. Ni är ju trots allt det viktigaste som finns för mig! Ni är de som alltid finns där, även efter jag fuckar upp (i brist på bättre ord).. Det är ni som håller mig flytande när det känns som jag drunknar.. Tack!

En liten låt, till er, till alla... till hoppet, till tacksamhet och framförallt till Kärlek!
<3


Be kind to one and other

Världens bästa bus!

Det är faktiskt lill-bus! eller, minibus, om man ska va petig! På måndag fyller hon år men idag ska hon firas! och eftersom min skrivare är på semester (läs reparation) får det bli ett födelsedagskort på bloggen... trotts att hon fyller år först på måndag.. :)
Grattis Elin! :)
elin
<3

google is king!

men de visste vi väl redan... Har införskaffat googleanalytics nu, så nu VET jag att folk har hittat hit... leave some prints people! ;) eller skriver ja så tråkigt...? ska försöka bättre mig.. lovar! ;)
Vill tacka elin för att hon länka från sin blogg... 19 pers som läste din hittade hit.. välkomna! :)
(fotobus)

Det är mycket just nu.. väldigt mycket.. är i skolan 24 timmar/dygn känns de som.. mosig i huvet.. konstant.. helgerna är fullbokade mars ut... så om ja e dålig på att uppdatera, och höra av mig, så vet ni varför... de finns liksom ingen tid över just nu.. men de är ganske kul ändå.. fast att man skulle önska sig fler timmar på dygnet..
Så ni får nöja er med lite najs music så länge..
press play ;)


swoosch..!

sa helgen.. också va den förbi.. ny vecka, nya tag!

Jag och mamma hade en underbart skön dag igår. Först tränade jag på morgonen (läs förmiddagen) hem och slappa litegrann, ner till arenan med mamma för några sköna avslapnande timmar på relaxen med simning, bastubad, ångbastubad, varmpool, och någon form av varm sten man fick ligga på... alltså vila på, inte ligga ligga... (hade ju varit nice annars... fast kanske inte ändå..) lite lunch och äventyrsbad.. va precis va jag behövde efter veckan jag hade innan.. och perfekt uppladdning för nästa vecka.. som började redan idag med att skriva hemtenta... super kul.. njae.. inte så.. men nu är den snart klar.. har en fråga som ja inte finner svar på men den får jag nog skjuta upp tills imorgon..
Helgen var perfekt.. avslappning och lite jobb på taket med Carro, tur att de va hon och jag annars hade jag haft en mycket tråkigare kväll.. :) bara en sak som saknades men det kanske kommer.. förhoppningsvis snart.. annars vet jag inte..

anyway.... förutom all smygreklam så gillar jag verkligen denna!

Please press play:


So hurry up and get here...!

Josse my love! Jag vet inte riktigt om jag håller med din kommentar.. bara filmar och leker hela dagarna..? slapp skola?? Njjaaeee.. Videon du kommenterade, av mig, som var 15 sekunder lång.. inte så avancerad.. inte så snygg.. ganska ful skylt egentligen... tog ca 7 timmar att göra.. filma.. redigera... filma om dåligt material.. redigera mera... en hel dag... och jag är inte speciellt nöjd..
Idag har jag varit i skolan från kloclan 8.30 i morse.. och kom hem 20.30...
Ja - vi har filmat och
Ja - det är kul.. men svårt!
.. men inte slappt.. för fem spänn.. vi läser nu 2 kurser samtidigt.. i den ena kursen ska vi göra en reklamfilm.. vi har totalt 4 veckor på oss, vi började filma igårkväll, och hela dagen idag..  Vi har imorgon 200 klipp ungefär som vi ska sålla bort och grovredigera.. sen ska vi integrera 3D och eftersom vi filmat allt mot en greenscreen så är efterproduktionen rent ut sagt a bitch! Den andra kursen är en kognitionskurs.. kognitiv psykologi.. imorgon (eller i natt) kommer en hemtenta ut som ska va inne på tisdag.. på onsdag ska vi ha hittat-läst-och refererat en vetenskaplig artikel som handlar om just kognitiv psykologi med någon form av riktning mot digital media... efter det (men fortfarande samtidigt som den andra kursen) ska vi dela upp oss i grupper och göra en emperisk undersökning.. den ska va inne dagarna innan företaget som ska ha reklamfilmen kommer och ska titta på den.. vilket såklart innebär att filmen MÅSTE va HELT klar..
så slappt känns det inte riktigt.. tycker jag inte.. ;p
samtidigt jobbar man helgerna och har en miljon saker att göra på fritiden......
...fritiden.. haha... de va ett tag sen och kommer nog ta ett bra tag innan man får igen..
.. glömde jag säga att ja ska starta ett eget företag..? Så ja kan göra lite frilansjobb samtidigt.. samtidigt som skolan.. :)
Men love! Du hade rätt... det är kul! :)
Awesome song!

"-so hurry upp and get here..!"

RSS 2.0