Flyyyyy!

Gör här med denna låter till "the soundtrack for my life" cuz it is awesome!


Värme för själen

Idag har Therese varit duktig! Hon har hunnit med nästan allt hon skulle.. OCH hon har varit ute och sprungit! Nu till dagens fråga:

Om man istället för att oroa sig för att få lunginflamation, eftersom man är ute och springer i hällregn i endbart löparbyxor - linne och overallsjacka, oroar sig för att sin iPhone som ligger i fickan ska få vattenskador (eftersom man känner att man är så genomblöt att sporttoppen börjar bli blöt) är man verkligen helt frisk då?


och så till förklaringen för detta beteende: Jag har sovit ut idag, det var välbehövligt eftersom ett gäng studenter (läs teron med klasskompisar) fick för sig att festa en onsdag.. mitt i veckan, bara så där! och tog det ganska ogenomtänkta beslutet (fast att det då verkade vara årets smartaste beslut)  att åka från trollhättan till Värnersborg och festa.. till klockan halv 4 på natten/morgonen. För att sedan dagen efter (torsdag!!) missa halva seminariet men ändå sitta i skolan i flera timmar och jobba långt in på eftermiddagen. Bra beslut? nej, men roligt va de! ;)


så att sova ut imorse va en nödvändighet! Sen att ja hann med allt på min To-Do utom att just plugga är en annan femma.. :p och sen kände jag att ut och springa vore gött! "Jag hinner nog innan regnet!" Men icke! Jag hann gå upp till starten och springa drygt en kilometer in på femman innan regnet kom, och som det kom! det bara öste ner! Det var dock en ordentlig motivationshöjare vill jag lova! ;P SEN, som om moder natur inte varit elak nog, när jag hade 100 meter kvar till skydd från regnet.. ja då kom SOLEN fram! Tänk så underbart! mother nature - gotta love her! <3



Tyckte att denna var ett passande soundtrack för den värmande löprundan:







men åter till min fråga: Har jag blivit en äkta teknik/datanörd när jag springer hela vägen och har lite småpanik över telefonen.. igen: inte lunginflamation - utan telefonen!!

Jag fick vrida ut både sporttopp och trosor - men var lugna gott folk! Telefonen lever och mår bra! (förmodligen bättre än mig!?) ;)


Ikväll har jag även kört bogrensbaren själv... en minnenas afton efter löning. Gör om det om du kan!

Pööshej!

Confusion

The deep anf meaningfull things I was going to wright, flew out of my head.. as usual..
no suprises there - nope!
have 2 go!

DON'T

DON'T say you're okej when you are not!
DON'T act like nothing maters, when it really does!;
DON'T pretend not to care, when you do!

But if I don't, what am I supposed to do? lay down and wait for the world to end?


Waiting for the world to end

You don´t get to get me back!

Hmm....... det känns som att jag borde vara depp och nere.. men å andra sidan inte.... så, jag är inte det, helt enkelt. Snurrigt? japp... men grejjen är att i stort så saknar jag många stora saker som jag längtar efter med hela min kropp och själ och som känns så långt borta att det gör ont! men å andra sidan går det ganska bra just nu, jag trivs med tillvaron på något konstigt sätt. It´s about me, and no, you don´t get to get me back!

anyway, här är veckans film, och idag är det Mowitz tur att vara stjärnan! Välkomna till taket! :)


Upp och ner ner och upp

grisen gal i granens topp! Just nu är jag mitt i mellan.. Vill träna men är fortfarande rosslig i hals o bröst.. Hade två mijloner saker att göra.. nu är det bara en miljon, man ska se det från den ljusa sidan! ;p Så bloggen är dåligt uppdaterad, I know..! Men snart kommer min hemsida upp och igång (förhoppningsvis) och då kan ni kolla in den.. men den är långt ifrån klar nu.. ska sitta i slutet av veckan tänkte jag.. :)

Spenderar mina veckodagar i Trollhättan och kvällarna i Claras soffa, most of the time anyway.. Tror att jag har blivit en äkta datanörd eftersom hon sitter vid sitt skrivbord framför sin dator och jag i soffan med min samtidigt som vi kollar på serier (bones) på hennes extraskärm och chattar med Fredrik, Sebastian och Jonathan som sitter hos Fredrik, även de framför var sina datorer och kollar på tv eller spelar poker/nördar sig med kodning eller adobes programvaror.. :) Lite annat än man gjorde när man jobbade och tränade på kvällarna.. men ja trivs! just nu är det ganska soft, utöver den miljon med saker som hänger i luften och väntar på att bli gjorda.. :p


Just de, ja ska åka till York, England! Ett halvår, eller 5 månader för att va lite mer exakt.. plugga kurser inom film, design och digital media. Skolan har utbyte med St John University i York, och jag och Clara har blivit antagna.. :) Så det är en av de (miljoner) saker som hänger och svävar ovanför mitt huvud.. allt ska lösa sig med kurser, flyg, lägenheten där och här hemma osv osv osv.. Men det ska bli spännande och vi är supertaggade! :D


Nu ska vi återgå till nördiness och bones!


Puss och kram skumbanan!



Tänkte bjuda på en video oxå som bjuder på en asbra låt OCH rörande dansnummer, men den gick såklart inte att bädda in, så ni får anstränga er och göra ett klick!

http://www.youtube.com/watch?v=BDbrur1Cs_Q&feature=feedrec_grec_index

and we've got to find other ways to make it alone

or keep a straight face


koncentrationssvårigheter.nu

Om ni undrar varför jag är så mkt afb (away from blog) så har vi fått ut vår hemtenta.. *kill me now* plus att det är endel annat i skolan, plus mitt nystartade företag *yey*.. plus film till bogrens ggr massa... ska göra en följetong i sommar tänkte vi.. å lägga upp på facebook för att locka gästerna med våra underbara drinkar! Här är första:

Vår egen teaterapa JP ;)



Blunda

Close your eyes, and think... what do you want to be?
- Found.
har inte sett hela, men det ska jag.nu
http://www.youtube.com/watch?v=-5ab6RtA-KE

RSS 2.0