Here we go!

nu är det inte långt kvar.. match imorgon, sen bär det av! lite resenerver är det allt i magen.. men de ska blir så himla kul, och skönt.. skönt att komma iväg ett tag, känns som de e precis va man behöver nu..
är lite orolig dock, mår sodär... haft huvudvärk o mått illa o haft lite frossa.. men de kanske bara e spänningar inför resan, hoppas verkligen de..

måste packa oxå (notera tiden) :p lite stressad.. så de blir ett kort inlägg!!

hade nu så super bra här hemma!! ta hand om er, och varandra!! <3

Pusshej!



I´ll be back before you know it..!" =)

4 dagar 20 min...

idag idag.. va har hänt idag.. hm, jo, sov länge o gött... :) åt lite frukost, cykla ner till turistcentrum o hämta våra biljetter till beyonce.. :D wiie! ska bli såå jäkla grymt!


beyonce
                             GRYM!!!


cyckla vidare till komvux.. hade typ privatlektion eftersom ja va den enda i gruppen som va där.. hehe, kul! hade en trevlig tjej som lärare, så vi gick igenom photoshop, skitkul! o vipps hade de gått 2 timmar.. hade kunnat sitta hela eftermiddagen där men kände att magen började kurra... hade bestämt lunch med josse men blev inte riktigt så..

slängde i mig lite fiskpinnar med pasta (EJ att rekomendera) och slängde ner till träningen.. gymma med jelina.. kolla HF - S-hof... blev tyvärr storförlust.. va med ett tag men de va för starka ikväll.. man får väl hoppas på revanch i slutspelet!

och nu sitter ja här... funderar på allt ja måste ha med mig i resväskan.. vi åker ju på måndag!!!!!!!!!!!!!!!!!!! shit, har tänkt att de e långt kvar hela tiden.. men nu är de nästan bara 4 dagar kvar!! :D läängtar! träffa lillasyster - äntligen!!

imorn blir de börja packa och sen jobb på kvällen, först musicquiz på harrys i baren.. sen ner i "ormgropen" hehe och röd torsdag i bogrensbaren.. undra vem man jobbar med imorn... alltid lika spännande... ;p man kan ju alltid hoppas..

vet inte va man hoppas på men.. blir nog bra..! :)

shit, de e näära nu..!! New York here we come!! ;D

sov gott nu alla underbara!! <3
pusshej!!

kom på en sak..

ja glömde skriva förut.. e sjukt sugen på att köpa en systemkamera..!! har tittat på en ja vill ha.. men de får nog vänta tills efter usa-resan.. man e ju inte gjord av pengar direkt.. :p men VILL HA! :D

kamera

sen en sak till.. ja e nog knäpp i hela huvet.. varför gör man fel, när man VET att man gör fel.. !?!?

dum i huvet e man ibland...
... kanske e lika bra att man ska åka iväg ett tag..
lite svårare att göra/säga dumma saker därifrån... förhoppningsvis.!

ne, välj positiva känslor och tankar... ! :)

sov gott!! pusshej!


I can se the sun!

wohooooo! solen skiner! =) vilken energi man får! wiiiiiiiiee!!!

sol

"me and my bike don´t like no snow, but the sun can stay! :)"

jobbat idag... gick fint! cykla hem... kolla posten.. hade fått ett vitt kuvert, ingen text elle något på.. öppnade.. haha! vilka snyggingar de låg där i! bästa brevet ja fått sen ja flytta hemifrån tror ja...=)
förlåt om ja va tjurig och nere igår.. och efter 02.30 i lördags (innan va ja GLAD ;)) hehe, va lite bakis/nere/depp/uppgiven.. men mina solstrålar lyste som vanlig upp min dag! Love you!

Josse -
my love ! förlåt tusen gånger om om ja va dum i lördags! jag älskar dig för den du är och det är ju inte konstigt om andra gör det med..  hoppas han vet hur speciell du är, och att han kommer ångra sig tusen gånger om om han inte tar tag i allt så han kan kalla dig för sin.. för ja vet att jag skulle inte överleva utan dig!


Mickis - det finns stunder då ja verkligen undrar om vi är släkt.. vi är så olika som dag och natt, men ändå på något sätt samma skrot.. på det allra bästa sättet! =) bästa kusinen! snyggast i stan i lördags tror jag minsann! vet ja en som tyckte iaf.. ;)

Tack båda två för en trevlig söndag! <3
None

för övrigt.. ska börja tänka på mig... inte på någon eller något annat... :p för en gångs skull.. mig och mina vänner..
som en smart fast kanske mindre hederlig karaktär en gång sa som svar på " we could have been good together!"
"yes, but I plan on being great, all by my self!"

"ensam är stark..."
blablabla... "Nobody want´s to be alone!" mm mm mm... välj en klycha.. =)

som sagt, gillar inte riktigt snön, att cykla i den asså.. men de funkar.. ser ju så många söta gamla par.. som går och håller i varandra på de hala vägarna, sååå söta!! ja vill också bli sån.. ha någon att hålla i handen när det blir halt..! =)

ne, nu ska ja cykla iväg i snön igen.. träning o möte.. sen kanske en film?? 

hade bäst! =D
pusshej!

RSS 2.0