Inspiration fails me..

.. big time!
Kickboxning igår, spinning idag... så om ni inte hör något från mig imorgon så är det föra att jag inte kommit ur sängen...

Kusin, den sista bilden var jag (förra inlägget).. och denna:

men jag trivs bäst bakom kameran... ;)

 

Nu ska jag dra mig mot sängen.. lovar att fler bilder kommer.

 

pöss


Är det okej om jag sparkar på dig?

"Jajjemen! Kör bara!" :D
Trodde jag aldrig mitt svar skulle vara på den frågan, men när det är en ganska snygg, vältränad kille i shorts som frågar så..
- why not? right!?

Today was a good day!

Roadtripp till Trollhättan med mina kära vänner för en fotosession, lite kickboxning med Kimpan, mat och dum dummare som el grande finale! Synd att klaga tycker jag. Man behöver bra dagar ibland. ofta.

Här kommer lite bilder från dagen i Trollywood;

Elin



Elin



Mowitz

She looks like an angel <3

Mowitz

 

Me


Och för att förtydliga början på inlägget.. Han skulle visa en spark.. And he is welcome to do that again.. ;p
Haha, ne.. skärpning!

Bilderna är endast beskärda lite... så imorgon ska det redigeras.. och kanske ett besök hos frissan.. hmm..

Puss puss!

Btw fröken Arrhenius har jag fina kort på med men lägger upp dem efter hennes godkännande.. ;) puss love! <3




och alla bilder är mina, all credits reserved..

still mad as HELL


Gives you H E L L ! ! !

TRÖTT efter en långe helg.. hinner aldrig komma ikapp känns det som... det tär på en, att aldrig komma ikapp. "Ändra på det då!" säger alltid Harri... jaa, nu ska ja faan ändra på det! Har letat och hittat en övernattningslägenhet i trollhättan.. vilket innebär att jag kan börja veckopendla istället för att åka varje dag. Det skulle underlätta något otroligt.. om jag nu får den det vill säga! håller alla tummar! Blir skönt att komma härifrån lite oxå.. på veckorna om inte anant... för hur mycket jag vill intalar mig det, hur mycket jag vill glömma och komma över skiten så är det svårt när man blir påmind hela tiden... kanske bättre att bryta upp helt och flytta någonstans.. men det känns som att fly.. det känns fegt.. har alltid intalat mig att jag är stark.. och jag har gett mig fan på att ändra nu.. så nu har jag en plan..

men ändå... lite ilska finns .. som man måste få ur sig.. och då passar det ju att spela denna grymma låten och skrik-sjunga så grannarna undrar vad som händer...

http://www.youtube.com/watch?v=uxUATkpMQ8A&NR=1


repeat!








detta btw är en grymt bra video... snygg video och NICE låt! Lovely!


http://www.youtube.com/watch?v=gPDcwjJ8pLg&NR=1


see ya!

<iframe title="YouTube video player" class="youtube-player" type="text/html" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/uxUATkpMQ8A" frameborder="0" allowFullScreen></iframe>

What.do.you.want.from.me.?.

Ibland. Vissa dagar. Vet jag varken in eller ut. Jag vet inte hur jag ska va. Eller vem jag ska va. Sådana dagar kommer oftast när jag är trött. Eller efter man har gett sitt allt. Under en period. Och inte fått någonting tillbaka. Då blir man trött. Bara trött. Skulle behöva fler dagar som den i fredags. När vi fotade. Här är min favoritbild från dagen.

Amanda

Amanda är sjukt vacker på denna bilden. Det är hon iofs alltid men, just den här bilden fångar verkligen henne perfekt, glad, positiv, vacker.

Elin har köpt en ny kamera, en såndär kamera som får min kamera att se ut och kännas som en leksak. Ne jag är inte bitter.

elin

Jag älskar min kamera. I do.

Men "if I was a rich girl.." skulle ja oxå köpa en monsterkamera. Och en iPad.

Jag.Vill.Ha.En.iPad.


koncentrationssvårigheter.

sitter och försöker modifiera min essä till det bättre... Är helt slut.. KAN va för att ja sov 4 och en halv timme "natten" till söndag.. och har inte kunnat sova igen det riktigt än.. det hjälper väl inte heller att man tittar på film samtidigt. men multitasking har väl blivit lite av min grej.

Igår fick jag rensat lite i min dator iaf.. lite ordning och reda.. känns som man börjar komma ikapp nu efter jul och nyår... det har varit minst sagt stressigt. Imorgon har vi redivisning och samma sak på torsdag sen är kurserna äntligen slut.. lärarna sa innan att elever hade klagat tidigare år men att de inte gick att ändra på kurserna.. trodde inte det skulle vara såhär mycket riktigt, men de va som han sa... plus lite till.. men nu är det äntligen klart.. snart iaf.. när jag ändrat essän och skrivit en projektbeskrivning.. bara 4 A4 sidor to go! Go me!

Hoppas allt är bra mina kära vänner. Hoppas ni haft en bra Jul och Nyår!
Här kan ni få se hur mysigt vi hade det på vägen hem från vår nyår i Åre;



Jag och fem grabbar i en liten liten tågkupé.. de va en upplevelse vill ja lova.. !

pöss på er!

RSS 2.0