..och Gott Nytt År!

oj, vipps så va de nyår... hm.. vet inte hur det känns rikigt... ska man samanfatta året och börja på ett nytt..

det har varit endel nytt iår... och endel gammalt.. :p de e väl bara att hoppas på att nästa år bjuder på lika mycket glädje, om inte mer... och mer nya saker... :) kanske till och med kommer iväg utomlands någonstans.. skulle va grymt kul..!! :)

nästa år ska ja inte jobba lika mkt.. man missar ju hela grejjen liksom.. och nu är man ju helt slutkörd..

imorn blir det fest! josse och co har ordnat sååå bra... grymma e ni, speciellt josse! <3 kommer bli hur bra som helst... men ja jobbar ju.. som  vanlgt.. så kan inte va med å fixa så mkt innan.. trökit som tusan.. men men.. va ska man göra.. kommer med festhumöret sen ska ni se.. ;)


hoppas ni har haft ett bra år och att nästa blir alldeles, -alldeles underbart!

pussar och kramar! <3



Leo mitt hjärta,
våra tankar finns hos Er!

"people we love, never really leave us!"
<3

God Jul!

att festa i ca 12 timmar, sedan sova 3.. gå upp och jobba 10 är inte att rekomendera! bara så du vet! ;)

sen klä julgranen med speedfart, slå in resterande julklappar för att till slut krascha i sängen halv tolv.. lite bättre

jobba 12 timmar dagen innan dopparedagen, hem till mor och far och äta julskinka somna lite i soffan.. börjar arta sig..

här är jag nu ungefär... sååå skönt! jobbar några timmar imorn.. sen e de jul... åh! underbart!!



pratade med min kära syster igår med.. känns inte riktigt som jul utan henne.. men det kommer va jobbigare fär henne tror jag... och man får tänka att de e bara en jul av många... häftigt att fira på en annan kontinent.. :)

och jag klagar inte på något sätt! älskar jul.. nästa år ska ja nog inte jobba i butik dock... vad jag ska göra återstår att se.. :)

Nu hoppas jag ni alla får en mkt trevlig jul! och att tomten är snäll mot er! :D



puss och kram! <3

julkärlek!




..och josse.. my heart, my love! Sakna dig med!! hoppas din jul blir underbar, kan hända att ja ringer... ;p



Julhandel

mm.. julhandel...! nu är man på jobbet dygnet runt, inte bara för att ledningen bestämt att det ska komma leverans varje dag och huset bestämt att vi såklart ska ha öppet till 20.00 en hel vecka innnan jul.. ne, man drömmer om det oxå.. siffror, varor, leveranser, kunder..

kunder.. LÄR ER HANDLA!! för det första, om ni står i en kö fram till kassan i 10 minuter, och ser att tre personer jobbar så fort vi kan bara med att få ut alla kunder, hur kan man då tro att vi har tid att SLÅ IN alla julklappar!? "de gör ju servera!" ja, men de har oxå tusen anställda varje dag som har tid att slå in alla jävla paket... och kunderna där kanske köper en eller två varor i snitt per kund.. vi har kanske tre, fyra i snitt per kund.. oftast fler.. iaf..

pengarna.. kan man ta fram tidigare än precis när man ska betala.. "249:. tack!" DÅ börjas det rivas i väskan elle jackan.. (djupa andetag)

- Legitimation tack!, - Har du legitimation oxå? Legitimationen får ja besvära om oxå... jag vet inte HUR många gånger ja säger de per dag,, skaffa nytt system? japp, finns men alla delar har inte kommit än så går inte att använda.. puh!

500 lappar!, ja hatar dem!! all växel tar ju slut fortare än man hinner säga "legitimation tack!" haha!

men de e kul! på riktigt! de e nu de e som roligast.. dagarna är långa men de går fort... enda som e synd är att julen oxå går förbi fort... jag som ÄLSKAR JUL!! :D

ser på love actually!! har du inte sett den? SE DEN! bästa filmen någonsin!! love love love! <3



".. no, I´ll just be hanging around the mistletoe, waiting to be kissed.."


sen va de telefonen som hade ringt.. tro mig, ska du försöka komma över någon är det mycket bättre om man slipper träffa dem, se dem, prata med dem.. drömma om dem... belive me!

sam tells the shit..

Worse than the total agony of being in love..?

Love! <3


tru love never dies

Min andra hälft, min bättre hälft!

lillan


Lillan... <3
den 16 februari åker vi! lääängtar!!



by the way... gillar starkt låten i ONOFF:s reklam.. killar lyssna noga...! ;p

..och endorfiner.. gillas starkt.. glädje är en härlig känsla!

simma lugnt! pusshej! :)

what the..!?!?

trött trött trött! Ligger i soffan och lyssnar på skön musik... funderar på va de blir för kvällsmat..... kanske ska ta tag it och göra lite matlådor... hmm... orka? ingen vanlig söndag denna söndagen heller... ingen som vill komma hit.. :( ensam e stark...

har varit en bra helg.. rolig som tusan! trodde den skulle bli sodär.. som det har varit ett tag nu.. sodär... alt har varit sodär.. men nu är de kul..! jobbet torsdag va kul (mycket att göra dock) jobbet fredag gick superbra.. hade en superskön fredgaskväll utan jobb för en gångs skull.. gött.. kunde se hela idol.. sen en film... underbart! match igår.. skitkul! shit, vi skrattade hela dit och hemresan... och en VINST!! ÄNTLIGEN!!! de behövde vi! skönt! tog en liten tupplur i soffan när jag kom hem, sen kom josse x2 och linda hit en sväng.. trevligt som tusan... sen iväg och jobba.. Jag , josse och fia i plocken.. snacka lyckat! :D det gillas staffan! men det blev ju inte riktigt så.. fick hoppa in i harrysbaren så felicia kunde gå hem istället.. stackarn hade ju jobbat 12 dagar i rad.. inga korta dagar heller.. så de va hon ju värd! och de va så jäkla kul!! jag och coffe på ena sidan och ormen tobbe på andra.. haha! de va riktigt kul..! trevliga gäster oxå.. för en ångs skull va de bara trevligt, inga idioter... de gillas oxå! tänk om de kunde va så jämt.. :D Lite tungt att åka till jobbet idag dock... kom ju hem senare än vanligt.. men dagen gick fort.. va tokmycket folk..! och vi e underbemannade kan ja säga..! butiken va inte allt för fin när ja gick hem, efter 5 timmar i kassan!! min rygg!! skulle fått massage idag av mariell men de blev inte så.. ja kom hem sent och hon skulle iväg.. men men.. får klara mig tills nästa gång hon e hemma.. :)

nu måste ja ta tag i mat.. kan inte bara sitta och dega och käka godis.. :p men nu vet ni hur min helg var,, hur va din? :)



".. jag ser att det är något som tynger dig.. önskar du kunde berrätta vad, så jag kan hjälpa dig, som du hjälper mig..."



också va det de där drömmarna... ;)

all by myself

Har så fruktansvärt tråkigt! ååååå.... kan inte någon bara prata med mej.! Josse x2 va här förut en sväng.. de va trevligt.. men nu slöar ja i soffan själv.. och när ja tänker efter så har ja inte gjort nått vettigt alls sen jag kom hem.. skönt på ett sätt men så jävla tråkit! kunde ju inte träna idag med halsen, och shit va tråkigt man skulle ha utan träningen elle.. elle vad gör folk..??? ja menar normalt folk, som inte lägger flera timmar i veckan i arena skövde liksom..

ne, tack gode gud för tv-serier och framförallt prison break... mmm! lovely! ;)

mat orkar ja inte laga heller.. macka, jupp! mums! skaffa en kille som lagar mat till en! som helt frivilligt har maten färdig när man kommer hem från träningen, jupp! :D men vart finns han.. hmmm!!

...och han borde ju finnas.. drömmer ju om honom nästan varje natt... när ja inte drömmer om en viss annan person, som dyker upp där titt som tätt... mot min vilja.. men va ska man göra..  ;p


imorn ska julklapparna inhandlas.. så man får de gjort.. slippa känna stressen sen när jobbet tar upp all ens tid.. så man kan njuta lite av julen trotts allt... Älskar jul! <3

ne, nu ska ja fortsätta med meningslös surfing.. men om du hittar honom.. slå en pling vettja! (gör INGET om han ser ut ungefär som miller) =)





"My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."


RSS 2.0