Thank you

If yesterday was a reminder as to why I am leaving
Today was a reminder as to why I am coming back!

De är verkligen så.. Vissa delar av gårdagen va pina, verklig pina och rent helvete, så va dagen idag himmelriket, och jag kommer sakna er! det kommer jag, vill jag lova! :)
<3

probably...

to good to be true.. probably.. who knows..


Tänkte ta en liten update;

Har semester men umgås med handbollsspelare som har fått för sig att faktiskt träna (!).. mer än nödvändigt, kan tyckas.. men det är bra! Riktigt kul att ha någon att träna med, blir så mycket lättare att ta sig till gymmet då.. och mycket roligare.. :) Idag körde vi box på puls, rätt gött slut i armarna nu vill ja lova..! Söt ledare, väldoftande receptionist.. :)

Tre dagar kvar att bo i lägenheten, vilket innebär flyttlådor överallt och lite ommöblering av sängar vilket innebär att soffan just nu agerar säng, och sovrummet agerar.. typ... föråd.. imorgon ska ja börja bära upp lådor på vinden, dvs om ja kommer upp ur "sängen" efter monsterpasset på gymmet idag.. :)

måste dock säga att det är ganska mysigt att bo i vardagsrummet nu, med alla lådor o grejer känns det som jag byggt en koja.. :) och sen kan ja ju kolla på vänner från sängen.. :D

Nepp, nu blir de sängen, imorgon måste jag ta tag i alla lådor och packa ner mig klart.. :) Sen blire nog middag med vänner och sen jobb på Harrys!


Puss på er!



och bara för att..


eh jaha..

Jag menar, vad hände där!? En snabb fråga... i ren allmänhet. Är inte dålig tajming det värsta som finns, om det nu är dålig tajming eller inte.. kanske bara va en grej utan mening, eller oxå var det inte det! eller var det? och allt man kan fråga sig är varför? Varför kan det inte bara vara lätt och enkelt som man alltid trodde det skulle vara.. ni vet när man var liten och trodde att det skulle va lätt och kul! Att man skulle träffa rätt person direkt, att allt bara skulle falla på plats och kännas rätt från början.  "Lyckliga i alla sina dagar" ni vet..

Så besvikelsen, kära kusin - och ni andra, är nog något jag själv är skyldig till att inflektera på mig själv, till viss del, för jag måste vara sämst i världen på att läsa och tyda signaler. åter igen - varför kan det inte vara enkelt!?

Tre gånger i rad nu... är ja på helt fel sida i boken... Såå ja tänker att jag måste hitta en lösning. Här kommer den:


Josefine Arrhenius, från och med NU bestämmer DU över mitt "kärleksliv".. och är min mentor och envälldig härskare! :) tack och hej egen vilja!



Låter det okej?

Major woff

Besvikelse, igen!
Detta är helt ofattbart.. just när man började få ordning på allt igen, ha roligt igen och känna sig levande.. se fram emot saker.. så kommer besvikelsen igen.. som ett fucking brev på posten!



orkar inte detta, det regnar också.. bajs!




lite så känner jag... what the hell!?

För sent

för att inte vara djup... enligt min åsikt iaf.... Vill bara lätta mitt hjärta lite så här på (eh) tisdags (?) kvällen.
När min familj inte är hemma, som nu i semestertider, känner jag mig alltid så tom och ensam. Visst är det konstigt! Det kan gå veckor ibland (dock sällan) mellan att jag träffar eller pratar med dem och det är inga problem, men så fort de lämnar landet känner jag mig ensam och tänker att nu är ja helt själv.... är det konstigt? att det känns så? betyder detta att jag fortfarande inte är vuxen? eller att jag behöver hitta någon..? Hmm.. konstigt är det iaf.. jag är väl lik min mor och mormor trotts allt, oroar sig jämt, mamma och pappa har varit iväg två dagar och mormor ringer och frågar om jag hört något från dem, och Natta. Natta kan ja förstå, för snurrigare människa än min kära lillasyster får man leta efter.. ;) still..

Det är tur att jag har min kära "andra" familj då, som består av diverse handbollsspelare, bartendrar, datanördar och andra underbara människor, vi tar hand om varandra.. precis som man gör i en familj! <3

....Hoppas ni vet vilka ni är, om inte - ring så talar jag gärna om hur bra ni är! För det är ni!

Ikväll var jag och L & L (som de inte kallas men det är ganska roligt att skriva) och tittade på film hos Jocke.. filmen var bra, sällskapet grymt (som alltid) men de som va bäst va nog doften i jockes lägenhet, det luktade killparfym! Mums! ;) funderar starkt på att följa Lollos exempel och implementera lite sådan doft på en av mina kuddar.. då kommer ja nog sova gott och slippa senaste nätternas madrömmar. Någon frivillig som kan komma hit och lämna lite doft?  Elle va skriver ja nu... är nog bara tjejer här.. tjejer, någon som har killparfym jag kan låna? ;P


ne, nu får det vara nog.. nu ska jag nörda mig! Va för längesen!

pöss på er mina änglar!
<3

Best..?

New fan? ;)
Once again she did it! Elin publicerade bloggen på fb och woop, från 8 visningar till ca 78 st på några timmar.. I like it! fast nu kanske man får tänka lite på vad man skriver.. eller..? :p nääääh! ;)

Jag har en ny favvosång, just nu iaf.. :p Queen B of course! Och nu har videon kommit ut också, och är det någon man skulle vilja byta kropp med så... japp! It is her... please press play:




Tror alla har någon de skulle vilja säga det till, "best thing I never had!"

say what!?

"When did the earth flip up-side-down? -and where was I when she did?"
Trying to turn it back.

Det känns lite så, när blev allt bak-och-fram? Upp-och-ner? Känns som allt är lite snurrigt just nu och jag försöker sortera ut och ställa allt till rätta igen, men känner mig bara förvirrad.. Trött och förvirrad. Mer än vanligt. Förvirrande värre, indeed. Väldigt snurrigt, ångest. hmm...

Älskar min macbook pro dock! :) den är såå fin! :) ska man bara lösa så alla program finns på den också, lättare sagt än gjort.. hoppas på hjälp av snälla klasskompisar!
och jag säger som Nalle phu, Om världen snurrar fel, står du förmodligen på huvudet och då ser världen bara ut att vara på fel håll, när det egentligen är du som är felvänd. Förmodligen sant..

pöss på er!

Lite nytt!

I all ångest över alkoholmängd i blodomloppet den passerade lördagen... eller ska jag säga blod i alkoholomloppet.. :p



RSS 2.0