ont i magen...

ikväll va den roligaste kvällen på läänge! har skrattat så mkt så ja har ont i magen... :D

tack för en rolig kväll! det behövde jag.. verkligen!! mimmi

Kärlek! <3

it´s the risk that I´m takin´

näst sista låter ikväll på bogrens... älskar den! så lycklig vill ja va! :)

 NJUT! :)


I´m here...

livet är inte alltid lätt... det är faktist ganska jobbigt, ganska ofta... men då gäller det att man kommer ihåg ljusa stunder, varma nätter, glada dagar.. solsken och glada skratt tillsammans med goda vänner! det är det svåraste du kan göra..! men också det bästa! och blir det för jobbigt så finns jag här..! right here! KÄRLEK




sleep in peace my love! <3

..and so by the way -I thank you...

Som ni kanske förstått har ja äntligen lärt mig hur man har youtubeklipp på sin blogg! underbart! för är inte youtube det bästa som finns? hehe... musik är iaf bland det bästa som finns.. :)

Det första klipper som ja la upp va tillägnat min älskade syster! du är min värld! min bättre hälft, och jag saknar dig med hela mitt hjärta! <3

andra klippet var.. ja vet inte... tillägnat er med ledsna ögon.. men framförallt för att det är en helt underbar låt! ryser i hela kroppen! kan lyssna på den om och om igen!!

PINK -behöver ja säga mer! grymmaste videon!! bara för att -den e grym! :D

och denna är till mina undebara vänner, utan er skulle jag inte leva!! framförallt josse och mickis! ni håller mig... "flytande" om man kan säga så.. och självklart fransson, du förgyller mina dagar! :) kommer sakna dig som faan, rent ut sagt! (jäkla brinko!) men men.. här är den iaf -> till Er som förgyller mina dagar! KÄRLEK!



for sure <3

I don´t know where he went...

hade inte tänkt skriva så mkt.. och bara låta musiken tala.. men sen lästa ja kimberlys blogg.... ska igentligen länka den för de va såå klockrent skrivit.. hon skriver exakt som ja känner... en obehaglig känsla.. men ja gör inte de... ska försöka VÄLJA en bättre känsla.. lär behövas inför dagen match.. lite power...!! så de bli en video.. grymmaste av de grymma!!!!!!

PINK - So what!?




skulle kunna länka båda hennes sista skivor.. sååå grymma!! hon kommer till sverige i höst... kanske ska försöka lura med mig någon dit.. skulle va grymmt kul!! :D

you with the sad eyes...


I carry your heart with me

I carry your heart with me, I carry it in my heart
I am never without it, anywhere I go you go,my dear;
and whatever is done by only me is your doing,my darling
I fear no fate, for you are my fate,my sweet
I want no world, for beautiful you are my world,my true
and it's you, are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing; is you

here is the deepest secret nobody knows
(here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life; which grows
higher than the soul can hope, or mind can hide)
and this is the wonder that's keeping the stars apart

I carry your heart, I carry it, in my heart!

ee cummings




back

tillbaka i sverige igen då.. och hyfsat tillbaka i vardagen.. lite jetlag dock, och haft hela helgen.. plus att ja jobbat både på bogrens och br hela helgen... va hyfsat trött igår... jobba sen till josse o käka o baka paj... de va gott.. och mkt myyysigt!!

hade mkt att skriva.. men just nu har ja ingen ork.. fick en massa energi efter träningen men nu när man satte sig så försvann den konstigt nog.. ;p


lägenheten är stökig.. tvätt överallt, disk i köket.. överfullt köksbord... -Nu kanske ni tror att teron har panik, men icke.. känns bra.. det är MIN lägenhet MIN oreda... min alldeles egna! och för stunden känns det alldeles underbart!
känns helt ok att man är själv också.. faktist! ja tror på riktigt att endel människor är menade att va ensama.. kanske..

tänkte berrätta om resan med.. som va helt underbar.. men orkar inte nu.. plus att minneskortet krånglar, så de får bli en annan dag.. :)


när jag hör kelly clarkssons nya låt tänker ja på mina underbara vänner, blir alldeles varm i hjärtat! bara kärlek! <3

"My life, would suck - without you!"


Sleep in peace
Love!


RSS 2.0