No return!

Har vart arg idag.. sen glad.. sen irriterad.. sen glad... sen kissnödig... sen när jag kom hem blev jag glad och pirrig i hela magen:
Acceptensletter York st. Johns university!
Nu finns ingen återvändo kära vänner! :D

börjar tvivla..

på att det faktiskt är någon som läser min lilla blogg.. kanske ska lägga ner den fram till avresan till england.. hmm..
oh, den avresan börjar närma sig nu.. :s Började bli nervös i går natt när jag tänkte på det.. vad har jag gett mig in på? men grejjen är att när jag är i Trollhättan och med mina vänner här känns det helt rätt och att det ska bli superkul! men när jag kommer hem till skövde och mina underbara vänner där och min fantastiska familj framför allt.. ja då känns det lite tungt..

sen när jag tittar på brittiska filmer och serier och tänker att "shit, de kommer prata såhär, tio gånger fortare och du ska förstå vad de säger!" då blir jag rent av skräckslagen....


sen tänker ja på detta:


och detta:


och då kan ja nästan inte vänta!

I slutändan ser jag nog fram emot det iaf.. med skräckblandad förtjusning..
pusssssssss <3

Like a mad man laugning at the rain

Det är ganska mysigt när det regnar och man kan sitta inomhus och mysa... om man nu hade någon att mysa med dvs... fan va tråkigt det är att inte ha det.. någon att krypa intill som håller om en, bara ligga och lyssna på regnet tillsammans... man ber inte om mycket, tycket  jag inte. Nästa gång ska jag inte klanta till det... eller som Bridget Jones säger.. " next time, I will NOT fuck it up, mom!"


och på tal om ms Jones, har fått info om sommarkursen jag ska läsa och jag kanske var lite naiv när jag sökte och tänkte att jag skulle glida i sommar.. :p men det blir nog bra träning inför hösten, engelsk litteraturkurs.. Jane Austen, Bridget Jones, Matrix, Alice i underlandet.. kommer nog bli bra detta! :) min kära kusin frågade om jag förlorat ett vad.. haha! ne, jag sökte helt frivilligt. Varför?!

han är rätt skön.. :p

Nu är det nog dags att börja läsa.. första boken blir stolthet och fördom.. är nog bra att jag läst den innan en gång för den är ganska maffig att läsa på engelska.. Sen Alice i underlandet. Så får vi se hur det går.. frisktvågat, hälften vunnit.. Eller? ;)

Fransson va duktig du är! Det är från stolthet och fördom och hon menar typ att hon hade kunnat förlåta honom hans fåfänga om han inte skadat hennes.. han säger innan att hon bara ser okej ut, inte är lika vacker som hennes syster. Svårt att förklara men typ så.. :p

Pöss på er alla godingar! och som ett bevis på att kärlek faktiskt finns kommer en bild från bröllopet jag fotade i lördags! ;)


Oh, the cleverness of me!

och... "I could easily forgive his vanity, had he not wounded mine"

Är lätt mina favouritcitat från filmer.. ever! Har ni fler? Do share! ;)
och btw... vilka filmer kommer mina från!? Låt oss ha en (Googlefree) tävling och se vem som har koll..! ;)

Ledig!

Idag ska jag vara LEDIG! Sov till 13.30 ungefär (vill tillägga att man ramlade i sängen vid 04.30) och har ätit glass till frukost! Mums! :) Och idag ska jag vara ledig.. för jag har sommarlov och förtjänar en ledig dag innan jag måste börja oroa mig och planera och jobba igen! Så idag ska ja bara göra sådant som jag vill! And that´s a fact!
Tittade nyss på The Jane Austen Bookclub! Sjukt bra film!

När man tittar på film får man möjligheten att försvinna för en stund.. in i en annan värld, det är skönt! Och välbehövligt ibland.. tror det är därför jag älskar film och tanken om att kunna skapa den känslan, att försvinna i en annan värld.


Nu kanske det blir en Austen film.. min favvo har dock försvunnit. Stolthet och fördom!! Den hade jag sett annars, lätt! Ni borde se och framför allt läsa hennes böcker.. seriöst underskattade i sverige! Trust me!



"glömmer aldrig bort vad du gjort.."

RSS 2.0