eclipse

det pirrar i magen.. sådär skönt som det gjorde en gång.. för länge sen..



... därför det är skönt att försvinna ibland, till en annan värld..




.. lite omväxling, skadar ju aldrig.. 


grym låt.. btw..

who I´m supposed to be...?



"All I have to do is think of me
and have peace of mind...."

twilight

Josse, dessa är faktist till dig... du måste se denna filmen... JAG ÄR KÄR!
Jag plöjde igenom första två bökerna... väntar på den tredje, Bustad PLÖJ!! ;)




Nu ska ja berrätta en hemlighet.. elle något som inte många vet iaf, vet inte hur mycket hemlighet i sig det är men...
Jag har spelat piano... när ja va yngre... tyckte faktist om de, men va för lat för att öva hemma.. så de rann ut i sanden... typ... men jag älskar att lyssna på de.. de e så vackert och lugnande på något sätt, lite på samma sätt som man verkligen kan älska en aukustisk guitarr...

lyssna på denna... helt underbar!! ska köpa skivan.. skön att vila och sova till..
enjoy..!  



ALLA VILL HA GLASS!

PRESS PLAY!




"yeah I talk shit, just deal with it!"

Hur blev denna kvällen så himla bra?? haha... ja som skulle dö i soffan.. kanske se twilight igen..med en baotapåse godis..

"I don´t play YOUR rules I make my own!"

kom hem från jobbet, tog med anna upp på berget och körde uthållighet/intervaller i 45 min... jobbig som fan, men skönt...

"its alright, I don´t give a damn!"

sen handla vi tacos och såg mamma mia! vilken må bra film!

"what do you care...?"

bTw denna låter är GRYYYM!!! lyssna and weep!   ;)

"and hope I always win..!"

Igår va de allsång, mycket trevligt.. endel "utmaningar" lovades... ska bli spännande... :)

"You talk real lound but you ain´t sayín nothing goooood!"

Kimpan kom med bästa förslaget igår dock, de som skulle varit såååååå gött!
"- ska vi dra till harrys och supa skallen i bitar??!"

men de e rätt kul att jobba helg-dag annars... fuck..
nästa gång!!

så jag och "pensionärs-anna" (som hon med lite underbar självironi kallar sig själv) har haft en mycket trevlig kväll.. blev bättre än väntat.. de e bara nu man inte vill sova.. för då blir det nästa dag, med mer jobb.. tråkigt jobb... deprimerande jobb.. men men.. på med masken och mosa bara! eller hur....!? vad ska man annars göra... finns det ett alternativ?
nope...

N får en till... de e ju lördag... ;)

puss!
"you think I care,
I don´t!"

no more..

"dying is easy, peaceful... life - it´s harder."

This is for you... I´m done...
bye... I wish'ed just to be your friend... but don´t humor me..  keep pretending you are something you´re not, but know - that you could be something mutch better..





Whatever....

Jag ger upp!!!

har försökt hitta en maträtt vi åt i usa.. vet inte extakt vad det var, men kyckling marinerad i någon god grej.. haha.. bra beskrivning... har för mig att de va sesamkyckling..  försöker hitta någon som har något sådant men förgäves... så ja ger upp... :(

bättre dag idag på jobbet... dagen gick fort... de gillas! kan nästan börja räkna ner nu... :)

de va nog alles just nu.. imorn blir de käk på harrys, bio och en sväng på stan.. :D


simma lugnt!
pusshej!

pissdag!!



musikalen vi såg i NYC på broadway! GRYM!! :D tyckte tillochmed killarna i sällskapet! ;)

har haft världends pissdag idag... va lite seg imorse så fick ta löpet till jobbet, låg en lapp att de va stor diff dagen innan så bara att gå igenom alla kassor, kassaskåp, kassaredovisning... skicka mejl till danmark... aja, inte så mycket att göra... kollade prisändringarna - ja de va endel ja, de va ju tisdag just de.. sen va de fullt med ouppfostrade barn i butiken idag.. vart riktigt arg (och ni som känner mig vet att ja kan va tjurig men sällan arg) jag fullkomligt skakade av ilska.. ungjävlar!! fick jaga dem in på lindex, in på dressman och halvägs bort till ica när de stack med en massa grejer... försökte i början vara lite pedagogisk, sitta på huk o prata lugnt och förklara att de inte fick gå ut med sakerna.. sista gången va ja liite arg... de e såndana här dagar man vill ja ett stort jävla larm som tjuter så in i helvete när någon tar något utanför butiken..! de kanske skulle hjälpa... såg ut som fan i butiken efter ungarna med.. sen kom föräldrarna.. precis när teron va på väg mot lunchrummet, mamman kom in med en, nej ytterliggare en, sak som ungen tagit.. "han tog den med, vi ska inte ha den.." ojojoj, mitt huvud kokade.. som tur va (för alla parter kanske) sa ja inte de ja ville säga.. utan endast att du kanske ska säga till dina barn att man inte gör så, de har hänt flera gånger idag.. men hon bara titta på mig som ja va dum i huvet.. elle hon kanske inte förstog va ja sa helt enkelt, elle spela dum.. de gör de ju allt som oftast våra kära kunder.. t ex när grinden är halvvägs nere och klockan e kvart över sju, och kunden får vika sig dubbel för att komma in.. "vi stänger nu" ..." jahaaaa....!?" mm..

lämna INTE barnen i vår butik om de inte kan sköta sig normalt!!! de e inget jävla lekis! de e inte heller mitt jobb att ta hand om dem och/eller uppfostra dem..!!!!!!!!

iaf.. fick  min lunch och lugna ner mig lite.. :p eftermiddagen flöt på bra.. tog en löptur på berget när ja kom hem, testade mina nya löparbrallor, grymma.. sprang som en gnu... ;p

var lite arg... händer ibland.. :) nu ska jag återigen återvända till min bok! LOVE!! ska läsa ut den nu tänkte ja.. finns ju en till sen i serien... mmm!!

simma lugnt! pusshej!

because baby, I´m the worying kind...

Hemma i sverige igen och tillbaka till jobb och slit.. första lediga dagen idag efter 7 dagar i streck, mest heldagar.. inte så kul men bra att tjäna lite pengar efter usa-resan, kan behövas så att säga... :)  lite skralt efter all shopping... ;p

Men resan va helt underbar! bättre än ja någonsin kunnat tänka mig! vi har haft så kul!! resan både dit och hem gick hur bra som helst, sov nästan hela ditresan (blev ju hyfsat sent på lördagen innan vi åkte så de va ganska skönt att kunna sova större delen av resan) ni har kanske sett de inte så söta bilderna som togs på mig, sovandes - på facebook, såklart! tack elin för det! ;)

men hon, och kusin (och vissa dagar mee) tog endel riktigt fina kort oxå.. som detta.. NYC, från helikoptern!

nyc

japp, vi åkte helikopter över manhattan! Bland det häftigaste ja gjort i mitt liv kan ja säga..
en liten u-sväng runt frihetsgudinnan och över centralpark.. hur coolt som helst! :D

va i washington oxå, på en två-dagars resa, kinesiskt bussbolag, bara vi och en massa kineser.. hehe.. så vi fick helt enkelt lära oss lite kinesiska... grymma nu! ;)

dc
hela gänget så att säga... :)

kids

jag och barnen som Natta har hand om... vildarna... :)

vi hade en underbar resa, och de bästa och skönaste känslan va att se lillasyster när hon kom i bilen.. vilken lättnad..!
för som rubriken skvallrar om, jag oroar mig.. för min familj och mina vänner..
men ja vet att hon kommer klara detta! för hon är bäst i världen! <3

love

tog en massa massa massa bra bilder... men dessa får räck för nu.. :)

hem till verkligheten.. :) på gott och ont kan man väl säga..

men de känns skönt att någon iaf saknar mig... :)

nu ska ja nog återvända till new moon, grym bok! helt fast och kär..!!

och på tal om kär, blev kär i usa - i thaimat!! :D Mmmmmmmm! det hade ja inte käkat innan, men de lär de ju bli i fortsättningen vill ja lova!! underbart! ;)

simma lugnt!! pusshej

Home sweet bed... :)

..... sååå skönt att vara hemma i världens skönaste säng... inte för att va elak men, de va de skönaste med att komma hem... inte för att de inte va mysig att dela säng med lillan i 9 dagar (en stenhård 90 säng :s) men min säng asså! :D

men den va lite tom..  :(

orkar inte skriva om resan nu.. lite jetlag plus att ja o kajjan ska ut en sväng ikväll (mat på harrys sen svänga di lurviga) och fira att vi kommit in på skola i höst!! :D så ska nog hem och ta en powernap... :p men den va helt underbar! hade superkul hela tiden.. utom när va skulle åka hem... va skitjobbigt! ingen sa ett ord på tåget in till GC.. sen gick de värsta över tills flyget... hörde kelly clarkssons låt save you.. stämde så hilma bra.. kom en tår igen...

ja vet att du kommer klara de sista veckorna! för du e så himla stark! men denna låter beskriver känslan såå bra..

love!



I hate this part right here...

hur ska ja lamna dig har? hur ska jag aka harifran nar ja vet..?


please tell me how? because I really don't know if I can..

det gor ont i hela mig.. i varenda liten nerv.. de kommer nog fa slapa mig till taget imorn.. kanns riktgit jobbigt just nu.. fast att resan har varit helt underbar!! allt har varit perfekt!
how?

RSS 2.0