Chris Brown

MTV, lite grym video, bra låt! Idol..



men man får ju nöja sig med att titta... allt för ofta..
varför kan ja inte vara lite mer som syster... och arre...





..och nu blev det usher.. inte illa det heller... att titta på...
somallt-id

Quick as a bunny sir

Jag vill ha kul, skratta och vara glad! känna lycka i hela mig och fnittra som ett litet barn. Make me smile! :)

Björn Gustafsson - oh my god! roligare, skönare snubbe får man nog leta efter, det enda som varit bra i melodifestivalen iår, helt ärligt, det jag har sett iaf... grym!

"men ja känner en annan snubbe..."  Jag har hans autograf kvar i en låda, jag lovar och svär att den kommer bli värd mycket en vacker dag! Han fyller år idag.... Grattis! ;)

Mer roliga tankar; när jag slår in paket på jobbet känner jag mig som Rowan Atkinson i filmen love actually. När hans karaktär slår in ett halsband - "do you want it giftrapt, sir?"  - och han lägger det i en fin liten ask, sen i en påse, sen lägger han i en massa grejer knyter en knut -"Can we be quite quick please?"  "quick as a bunny sir!"  så lägger han den i ytterligare en ask... ja, ni förstår.... hehe, ja tänker alltid på det när man har slagit in paketet och sen lägger man det i en påse eller en säck.. ja vet att det inte är samma men de e förjäkla roligt... ;D

ne, nu måste jag sova... sover för lite jobbar för mycket.. iaf denna veckan... :P

och nej, ja vill inte veta om jag nu har stavat fel någonstans... klockan e 23:54!!!!! ;)

sov gott! I´ll see you in my dreams! maybe...
Pusshej!


You

You

Do you remember me?,

Like I remember you?

Do you spend your life, going back in your mind to that time?







Congrats! 

That somebody's me.


Stupid girl(s)

 Infyttad på stenvägen - soffan inburen genom sovrumsfönstret - gardiner sydda och uppsatta av mamma - och nu återstår endast uppackning av kläder och saker..

Ikväll börjar våra film-söndagar.. Och vi börjar med den första Harry Potter filmen.. hehe.. Men tyvärr får vi nog klara oss utan arre, vilken skräll... ;) Vore ju såklart trevligt om hon skulle titta förbi!

Sen ska det bli intressant att prata med fransson och mikaela.... mycket intressant! :P
note:dessa två har ingen koppling till rubrik, snarare motsatsen :)

hade! Pusshej!


Welcome to the jungle

Imorgon går flyttlasset... Till en färdigtapetserad lägenhet på stenvägen, trots att detta sas vara omöjligt att göra på en vecka så är nu lägenheten altså helt nytapetserad. Underbart! :) älska hantverkare! ;)

Enda tanken som finns huvudet är - sista kvällen hemma, sista natten hemma- shit, kommer kännas skumt!
Och Benny fick ryggskott imorgonbitti, konstigt.. han som så gärna ville hjälpa till med flytten! ;P

Mickaela kan sluta läsa nu för nu blir det handboll! ;)

Frustration! Är ett ytterst passande ord - frustration! Tränade hela försäsongen och hela vägen fram till jul med skövde hf:s a-trupp... var med i tyskland på träningsläger/cup och i danmark på cup. Måste erkänna att det kändes jävligt bra! kändes.. rätt (med brist på bättre ord), på försäsongen... sedan kom säsongen igång.. det var fler med som va "junisar" (som man kallas även om man inte är junior) och det var dags att börja prestera på träningen och i serien (div 1 ska sägas), då gick allt plötsligt i lås. Allt som kändes så bra på försäsongen var som bortblåst! FRUSTRATION! En ond cirkel som inte tycktes gå att bryta, va näst intill deprimerad i november.. men sen kämpar man på och till sut så börjar det släppa och man tänker att man kanske har utvecklats ändå, trotts allt. Men då har man inte tagit för sig tillräckligt, eller tagit stor plats, för det måste man kunna... ta plats!
Man har inte hunnit hitta ett sätt att hantera pressen på, man är så fokuserad på vad man ska göra, fokuserad på att hinna med, att orka.. för det är en stor omställnig vill jag lova.
Hade en känsla innan jul att ja skulle få träna med somby igen efter helgerna. bad en stilla bön att det inte skulle bli så.. men jo (om än "tillfälligt"). Jag har inget emot sombytruppen men det är STOR skillnad på att träna med somby och a-truppen, när det gäller allt! det är så stor skillnad att man ibland blir mörkrädd.. på somby-träningarna är vi i snitt 6 eller 7 utespelare... hur gör man en bra träning med 7 utespelare? hur ska man utvecklas utan ett fullt försvar? åter igen -frustration. Jag hoppas innerligt att jag är bättre "förbered" nästa gång jag får chansen.. För då är jag där för att stanna!

Jag tror vi har 7 matcher kvar denna säsong. och vi måste vinna, så enkelt är det. Har fått en "blödning" i musklerna i ryggen och måste vila, vila... när man möter S-hof på söndag och bara vill spela!!! S-hof hemma, en av de roligaste matcherna i serien! Fan, dålig tajming Teron!

Aja, nu vet ni lite hur det låter i tankegångarna... Komentera gärna om ni känner för det!


För att samanfatta känslor och tillvaro - Skräckblandad förtjusning -


Hade bra! Pusshej!

Blogg

Ja! Då har man skaffat sig en blogg då, tillslut. Man kan undra varför.. för att det är modernt, eller kanske för att alla andra har en (dessa två hör förmodligen ihop på ngt vänster) ;) men jag tror att denna "modefluga" är här för att stanna.. folk blir bara mer och mer nyfikna på människor i sin närhet och jag tror att de flesta vill dela med sig av sina liv, sin vardag... kanske inte för att man inte har någon att dela med sig till utan för att man vill ha någon plats där man kan uttrycka vem man är och vad man vill. Men vad vet jag. Min anledning är nog att jag delvis blivit inspirerad av andra som bloggar (troligtvis mer och bättre än undertecknad) och delvis av rädsla.. tror jag. Kanske låter dumt men jag ska flytta hemifrån i helgen, och det ska bli superkul men jag kommer ju vara ensam.... det är man ju inte riktigt van vid när man har bott hemma hela livet och är van att familjen alltid är hemma och man alltid har någon att prata med... så för mig kanske det blir ett bra sätt att känna mig lite mindre ensam...

oj det lät lite deprimerande..det där sista... men ja ska vara glad och positiv... det ska verkligen bli jätteroligt att flytta och lägenheten är perfekt, verkligen perfekt.. med superbra läge på bergssluttningen (elle bev hills som grynge kallar det..)  och jag längtar efter att få min egen lya! och jag kommer nog aldrig vara ensam... med anna i huset intill och arre som kommer och vara min egna lilla inneboende... :) och sedan får man ju hoppas på andra trevliga besök... ;)

Ja, nu har ni läst mitt allra första blogg-inlägg... är ganska nöjd själv... kommer nog inte vara så jättedjupt i denna bloggen men ja har mycket att säga så det kommer nog bli lite gott och blandat... sen är jag kanske inte så bra på att uttrycka mig som andra med sådana talanger men ja lovar att göra mitt bästa... som med allt annat!
Sen ska jag försöka förstå mig på allt man kan göra i bloggen också.. hehe.. får se hur det går...

Så.. Natta, va det godkänt? :)

å, jo förresten.. om du inte har något för dig imorgon så kommer jag vara i min lägenhet och måla skåp... alla är välkomna att hjälpa till, behöver nog all hjälp jag kan få.. ;)

Hade bra! Pusshej!
Teron

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0