chokladpudding i soffan, hur länge ska man behöva vara själv?

just det, blogga va de ja.. blir ju helt snurrig när man kollar tv samtidigt.. speciellt när världens hetaste är på tv..

mm

men denna är min favvobild! "hands down" så att säga.. ;p

mm

oh my..
haha! men ärligt! det är en klockren 10:a! eller vad säger du arre??

och på tal om 10:or...... Josse, du är en 10:a Sååå grym!! inte bara för att du fixat till vår gbg resa..
du är alltid en 10:a! My best friend, my star, my love!
du förtjänar det allra allra bästa!
Och vill du sluta så får du såklart det, men jag skulle tycka det var väldigt tråkigt!

hahaha!! nu tittar jag på scrubs! bästa serien någonsin.. min humor på riktigt! :D
ingen i min omgivning som gillar den dock, saknar jens! vi har samma humor.
och med honom i örebro och natta i USA, och till och med pappa är på andra sidan atlanten, så känner man sig lite ensam.. men har ju josse, och mickan.. sen skulle man ju vilja vara hemma hos mamma mer nu när hon är själv, men har ju så tokmycket att göra hela tiden så ja hinner ju inte.. de e faktist lite synd, har lite skuldkänslor över det.. men imorn kommer hon hit en sväng, vi ska äntligen klistra upp dekorationerna på väggen.. hehe, köpte ju dem innan ja flyttade.. de e lite dammiga nu kan man säga... :p osså ska ja göra lunch till mamsen.. ! :)

så mycket måsten just nu.. tiden går för fort när man är ledig, och med allt jobb är det svårt att hitta balansen.. känner att jag håller på att bli sådär trött igen, som ja va förra hösten.. inge kul.. måste (!) bli bra i foten nu så ja kan träna för fullt igen.. blir ju galen.. fast det är trevligt att gå till rehab och träffa min söta rehabkille.. :p

det händer mycket och livet rullar på... ibland vill man bara trycka på paus..

KÄRLEK

love

bogrens goes pink..

hmm... känner mig lite vilsen... har inte kunnat träna handboll på en vecka typ.. inga matcher, ingen träning.. har  inte varit i arenan ens... bor ju där i vanliga fall.. känns väldigt konstigt! man känner sig... halv.. något saknas.. och det kanske är bra att det känns så.. då vet man ju att man verkligen vill detta.. men då är det desto jobbigare om man inte kan...

Rehab suger!!

har varit en halvt kaosartad kväll på boggan.. skulle ha barutbildning med tobbe men fick istället hoppa in i garderoben och ta emot alla gäster till 20års fest på depå.. sen ner i baren och hjälpa mickis, sen tillbaka till garderoben.. och sen ner till depåbaren igen... bara att mosa!! :D men de gick bra idag ändå... hyfsat nöjd.. :) de e kul iaf!

och imorgon har  jag verkligen ingen planerat... skööööööönt!!! kanske blir att kolla fotboll... kusinkajjan spelar ju match..

sovasovasova!

ligga sked? ;p

Pusshej!

living-loving-forgetting

Livet är till för att levas, inte överlevas...

Kärleken hör livet till...

Glömma och gå vidare är ett måste, men det finns saker man aldrig får glömma..
och saker som man borde men inte kan..






-Insikt, eller Bullshit?-
Ligger i betraktarens öga

Learning from the best!

Mmm.. menar verkligen det... har gått och funderat på det ett tag... och när man tränar med a-laget, står i baren på boggan, eller kör monsterpass på br under ombyggnad så har man hela tiden grymt duktiga människor runt om sig.. De e ju liksom bara att se och lära ungefär... känns bra.. och det blir mkt roligare då.. bara man är positiv! ;D


"strävan efter att bli bättre, starkare måste vara en del av drivkraften..."



Va ju ett tag sen man skrev här nu.. har verkligen inte haft tid... och jag har så mkt att skriva om men hinner inte riktigt nu.. ska till arenan och springa i rehabpoolen.. :) ska bli spännande... har aldrig gjort förut.. de säger att de e jobbigt..

Håll till godo.. ;)
Pusshej!!


RSS 2.0