USA - here we go again

nu är det snart dags! bara enochenhalv timme kvar, kan nog inte fatta det riktigt... tiden har bara gått såå fort..
sov nog bara några timmar natten till idag, varit vaken (och bakis) under större delen av dagen.. :p fast de va riktigt trevlig dag igår så de va värt de.. :D tackar samtliga medverkande för en mycket lyckad dag... och kväll.. :)


hade bra här hemma, och som vanligt . simma lugnt! ;)
PUSSHEJ!





"There is so much I want to say, but I can talk forever, because you won´t listen..!"

"Stop running away..."


Ingen vanlig dag...

.. för de e terons födelsedag! hurra hurra hurra!!! :D elle de va.. ;) (igår, för er som glömde ;))  och som ni som känner mig vet, så älskar jag att fylla år, såklart! ;) har ju barnasinnet kvar, men de vet nu ju vid det här laget... ;p

va en mycket bra födelsedag måste jag medge! fikade hela dagen tror jag... men det finns ju kvar så de som e sugna kan ju komma förbi om ni vill! :) finns både tårta och paj och kladdkaka eftersom några av gästerna hade med sig eget fika.. gillas... ;) 

firade hemma hos mor och far på kvällen, de va mycket mysigt! :D de skämde bort mig ordentligt! :) och sov i mitt gamla rum för första gången sen ja flyttade tror jag.. myys! ;)


idag har jag gjort ärenden i värmen, men borde nog ha legat vid någon sjö men... fick endel gjort! och hoppas på att de blir lika fint imorn vid viken.. :)

nu ska ja lägga mig och läsa i kvällssolen! wunderbahr!! ;)

simma lugnt!
pusshej!

i miss you......



hoppas det blev rätt låt nu, sitter i skolan och de finns inga högtalare här... :p  men om de e rätt e de en grym låt... som har fastnat ju nu... "give me a call, I miss you..."

"din far har hämtat liket..!"
när personen som i några veckors tid har försökt laga min kära dator säger så när ja ringer känns det ganska hopplöst faktist... kändes riktigt tungt.. för man är ju inte direkt gjord av pengar just nu och med en stundande usa resa... låt oss bara säga som så att jag får nog lära mig leva utan den.. iaf tills ja skrammlar ihop pengar till en ny.. men de blir ju förmodligen inte en lika bra.. funderar på att köpa billigast möjliga men då kanske man inte kan fixa och dona som  ja gjort innan med bilder och filmer och så.. och de lär ju behövas i höst.. om ja nu kommer in på skolan.. ..... lite tungt just nu.. måste ja säga.. trotts att semestern närmar sig.. bara tre timmar imorn.. sen är det frihet!!!

men ja ska försöka va positiv.. åker ju snart till lillasyster, och ja fyller ju årmåndag ! jag älskar att fylla år! :D fast bli äldre kan man väl inte behöva bli efter typ 23.. elle? ;)

annars, regn regn regn, träningsverk efter harrifysen, lär väl hålla i ett tag.. men igår va sista träningen innan uppehållet.. lite skönt.. kan man planera sin tid lite som man vill.. :)  va precis och åt lunch med linda och co, mycket trevligt! nu ska systemet besökas inför helgen, och sen till KSS idag igen.. allergi närmare bestämt.. sen är ju kvällen ledig för en gångs skull.. va ska man hitta på då tro.. hmm.. oddsen e inte så höga på soffan.. ;p

hoppas alla mår bra! :D
simma lungt i pölarna! ;)
pusshej!

budskap




kom på en sak till.. mycket bra budskap i filmerna... de fattar man inte när man e liten.. denna e fin, såg en musikalversion av den på disneyworld, underbart bra!! :) enjoy! ;)
 
 
"tale as old as time.."

there you see her..

haha, jag vet att jag är världens omognaste och löjligaste men jag älskar disney! och denna är bara så söt!



"possible she want you too, there is one way to ask her"

Disneyworld, Orlando, Florida.. tror du jag njöt de två dagarna vi va där..!! :D de va som att va i något slags euforia... allt va så fint, alla va så glada, och bara en massa disney.. de va liksom okej att va barn igen..  me like! ;D

Någonslags drömvärld liksom.. :)

tror aldrig jag kommer växa ifrån det... ;p

så här kommer en annan favvo, tillägnad min bästaste bäste vän! du vet! ;)

haha de e underbara! :D bara en till..
 
"du ska kalla mig HERR GRIS!"

ne nu ska ja skärpa mig... va ska folk tro... :p inte för ja bryr mig speciellt mycket men... ;)

den här låter har förövrigt lite sentimentalt värde... fast kanske inte i denna version.. stackars pumba! :)
men helt ärligt.. lejonkungen.. grymt bra! :) eller hur! ;)

nu kommer snart lite släkt och hälsar på... ska bli kul att träffa småkusinerna igen, va ett tag sen nu... och sen student imorn, kommer bli kul! :)
hade toppen därute!!
pussochkram!!


"kiss the girl!"

AJ....

... det gör ont ibland... riktigt ont.. men det är okej.. det är okej att det gör ont.. det betyder bara att man är mänsklig.
just nu skiter jag i allting... det är vad det är och inget mer...


.....det som gör ont är att jag ser den du kunde vara...

hungry eyes



grymt igen! mosar lite nu när ja kan... ;p

GRYMT!!



GRYMT!! bara grymt bra!

fel fokus

måste bli lite eftertänksam... kalla det djup om du vill.. men det blir man när man inte har någon dator och går omkring och tänker för mycket, utan att ha någon att dela med sig till.. just då som tankarna kommer.. måste bli av med tankarna på något sätt.. för jag går bara omkring och väntar... väntar på någonting som min hjärna VET inte kommer hända, förbereder mig för ett händelseförlopp som min hjärna gör upp.. trovärdiga händelser.. så kan de ju bli.. medans mitt förnufft säger något helt annat... elle  nej, jag tror det är hjärtat som tänker dessa tankar.. som längtar och hoppas... det är ganska skrattretande igentligen.. för som sagt... allt talar emot.. vad är det jag inte vill förstå..? som alla i min omgivning ser och förstår och talar om för mig...

det sägs ju att dina egna tankar är det enda du har full kontroll över... och det har man kanske, men man lurar sig själv hela tiden.. kanske för att det är lättare.. lättare att hoppas att förnufftet har fel och hjärtat har rätt.. än att behöva inse att det faktist är som du igentligen vet... hänger du med? lite enkel psykologi.. man ska hitta en känsla.. som harri säger "hitta rätt känsla, hitta rätt fokus"... just nu har jag fel fokus.. för att jag envisas med att lura mig själv att välja den "enkla vägen" istället för att göra rätt och hitta en bättre känsla..

med andra ord.. jag vet att jag gör fel, men jag vet inte hur jag ska göra för att göra rätt... tillbaka till gör om gör rätt. men hur?

Förvirrande??! jag vet... det snurrar runt runt i mitt huvud, och inte på ett roligt sätt.. :p

det gjorde det däremot i fredags... var mycket mycket trevligt! :) förfest med linda, lollo hemma hos jocke och joel... herremingud säger jag bara.. har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv...hade ont i magen.. vilka sköningar ni är!! förfriskande att umgås med folk som hela tiden bjuder på sig själva.. hade superkul verkligen, så tack för en mycket trevlig förfest! ;D
sen bar det av till kåren, köade i säkert 40 minuter, moonade hela kön (av misstag bör tilläggas) va inne i kanske 20 minuter... kändes inte helt ok.. så det blev en snabbvisit på stan istället med linda.. men de va ganska lugnt överallt tyckte vi så det blev kebabhouse och taxi hem.. men va en trevligt kväll i vilket fall.. välbehövligt efter en tuff vecka, med mycke träning och jobb.. träningsverk tror ja det kallas när man har ont i hela kroppen, i varje muskel.. elle? ;p

nu är ja hemma i våmb en sväng hos mor och far... skönt.. ibland är det väldigt skönt att bara komma hem.. :)

och sveriga vann tillslut mot montenegro i kvalet... bra gjort efter en ganska dålig förstahalvlek... madde va grym! likaså isla/helgesson... kul att se...! :) där har vi rätt fokus.. ;)

nu ska ja nog hem till min egen soffa (världens skönaste förövrigt) och kolla film med tjejerna..

hade super!
simma lugnt och akta er för fula fiskar!

pusshej! ;) <3

RSS 2.0