första dagen... igen.... :D

Idag gjorde jag en sådan där typisk teron grej... sånt som bara händer mig... tydligen...

var helt stensäker på att ja började skolan idag, introduktionsdag stog det på hemsidan... gick upp 05.50 och körde i en timme och 45 minuter till trollhättan (ögonlocken va tunga kan ja säga) kom dit... satte mig med alla andra i en stor sal... tänkte för mig själv att -shit va många det är.. sen läste de upp de program som skulle vara där idag, och nej.. inte mitt program... så de va bara att resa sig och gå ut.. som tur va va ja inte själv om det så de va väl ett tiotal personer som gjort samma misstag som jag.. så under småfniss och viskningar smög man ut.. gick en sväng på skolan och satte sig i bilen och körde hem igen... haha! bara jag säger ja bara! shit...

men nu vet ja ju vart ja ska imorn iaf... :p

men på ett sätt va de skönt.. hann med en hel del idag ändå... va och klippte mig, va nere på harrys och kikade nya taket, käka lunch med far, va ute och fikade i skulltorp hos fanny och svea och mickis, såklart! ;) tvättade hela högen med tvätt som väntade här hemma... vilade, tränade, lagade mat, diskade, städade och plockade iordning i lägenheten.. nu är ja helt slut.. och klockan är bara 21.30... ojoj..

sängen lockar men först måsta ja bara kolla på ett favvoklipp med björn gustafsson.. sååå bra! eller hur elin! ;)

enjoy! ;)



"best country eveeer!!"

 

haha! simma lugnt!

pusshej!


Ohappy day

happyhappyhappy  -  (kallas även ironi)


men ja ser fram emot en helg bort ifrån skövde, utan att behöva laga mat och framförallt    hotelfrukost!! Mmmm! :)

träningshelg i lund ska bli nice... men var det tvunget att va just denna helgen.. inte helt ok..  va nere på boggan idag och inspekterade bygget, kommer bli riktigt nice! tråkigt att missa the "grand opening.. "


önskar alla en trevlig kväll, och helg.. håller tummarna för succé!
www.bogrenssalonger.com  - chek it out! ;)


simma lugnt!
pusshej!

you must be out of your mind

"or really really stupid... either way is fine with me!"

men det börjar bli lite tradigt nu... kom igen... ;)



Jag tackar som sagt alvedon och choklad för sin närvaro denna söndag. Och jag tror inte att jag är ensam om det... ;D
Men det är inte så illa som befarat.. dagen på jobbet gick hyfsat smärtfritt.. vi va ju två som festade igår så lite längre lunch va ingen som protesterade mot. :)

hade en härlig timme på balkongen med min bok när jag kom hem, som nu tyvärr är utläst... men sista kapitlet hette ju iaf "the happily ever after"  :)

Nu hamnade ja framför tv:n och batman... va hände där...? ;p men tycker nästan att det är en av de filmerna som man borde se.. så ja ser förmodligen klart... även om ögonen börjar bli lite tunga nu...

simma lugnt!
pusshej!

could'nt sleep last night....

skrev ett helt inlägg som försvann.. guess it was not ment to be... ;)

ni får helt enkelt njuta av denna underbara låt ja hittat... enoy!



simma lugnt!
pusshej!

varför inte..?

Jag har lite av en plan.... och det enda mitt huvud kan tänka är varför inte..? hoppas det blir ditt svar....




förövrigt känner jag nog varenda muskel i min kropp... plus en liten svullnad i mitt vänstra ögonbryn, men de e väl sånt man får ta om man kastar omkring vikter... ;p

sov sött!
pusshej!

I belive in a thing called love

"Jag höll på att bli galen, really crazzyyy! loose my mind! and then you  go and save me again...."

Min josse fyllde år igår! <3 och jag och mickis bjöd in oss själva till hennes släktkalas :D det var mycket trevligt!
Måste bara säga att det är såå mycket kärlek och i det huset asså! Jag, i min bissarra ensamhet och dispaire, ville nästan inte åka hem... tack för en jättemysig lkväll. Det var minst sagt precis vad jag behövde just nu.

Ikväll ska hon firas ordentligt! ;D  handbollen sätter lite käppar i hjulet men firas ska det ändå! :)

Grattis my love!
josse


nu ska ja snart åka till det andra stället på jorden där ja inte blir galen... the thing called love!

simma lugnt!
pusshej!

I had a taste, and you´re still sitting on the tip of my tongue..



I had a taste, and you´re still sitting on the tip of my tongue..

hade tänkt mig ett annat klipp... har tänkt på det hela dagen, ett av de roligaste från notting hill... när de ligger i sängen "morgonen efter" och hon har lite tankar om bröst... varför män är så fixerade av bröst..? klockrent! synd att det inte fanns att hitta på youtube.. ;p men tror de flesta har sett det.. undrar här om någon kan svara den frågan, för det är för mig ett mysterium... ska kanske fråga nästa gång en äcklig 50+ gubbe beställer -två stora stark, av mina bröst... ;p

har fått en ny granne, en ny musikalisk granne.. så nu blir det lite blandad musik i huset för över mig bor en kille som spelar i ett rockband (tror ja, elle liknande i iaf) och den nya grannen spelar lite mer.. klassisk kanske... piano och "skönsång" låter det som... ganska bra faktist.. :) men som sagt, lite blandning...

pusshej!

your moodswings are giving me a whiplasch!

Vilken underbar dag idag! :D ...att spendera på jobbet... inomhus hela dagen... UNDERBART! som om ja inte redan va bitter innan, efter tidningen imorse... och träningen... inte precis vad ja behövde... jag vet att ja bryr mig för mycket (förlåt mig) och är säkert fööör känslig... men ibland behövs det inte mycket... tungt... jävligt..
speciellt när det gäller något man verkligen vill och brinner för..

gilla läget heter det (har någon mycket smart person lärt mig..) och allt som inte dödar härdar... får köra på de... ;)
och köra så in i h*lvtete ska ja göra... belive it..!

har varit lite arg.. för det känns som ingen i världen tror på en... känns som en ständig uppförsbacke.. om man bara kunde få en gnutta av det som de ger alla andra.. en liten smula tro, från de som .........   vet du vad.. skit samma... ja överlever och ska göra det bästa av situationen...

blev lite glad på jobbet idag... chefen va inne och hälsade på (han som är chef över vår butikschef..) och tyckte butiken va så fin att han (elle ja, br) bjöd på lunch... han e allt bra snäll han... :) kändes bra eftersom de e ja som varit ansvarig ett tag nu under sommaren och som gjorde det mesta (med ellen) inför katalogen som kom nu... så då blev ja lite glad..:) sen insåg ja att ja bara har 10 dagar kvar att jobba där nu... under tre veckor.. underbart! sen börjar skolan... :)


fanny, de va så lite så.. vad har man kusiner till!? :) det är twilight ja läser, tredje boken - GRYM!! -läs dem!
Natta, jag är inte kär i honom... bara älskar hans röst.. och den hoppas ja e på riktigt och att andra hör den oxå... ;)
.. annars kanske du ska bli börja bli lite orolig... ;)

här är till röst jag tycker om väldigt mycket!! ;)



point intended... ;)

sov gott och simma lugnt!
pusshej!

stuck in a moment

ja läser en mycket bra bok.. :) kapitlet ja läste igår kan ja läsa om och om  och om och om och om igen... och bara önska.. drömma mig bort... nästan komma ihåg.. känna det där pirret i magen...


skulle velat se U2.. va förmodligen grymt!



mäktigt...
 

idag börjar det...

först av allt... sommaren har varit... bra.... den blev inte riktigt som jag trodde... elle rättare sagt som jag ville... men det fanns absoluta höjdpunkter, USA-resan! blev hundra gånger bättre än ja någonsin kunnat drömma.. vi hade såå kul!!

vollybollen var också en höjdar dag... :)

hann inte besöka mickis på koster, de e ju lite tråkigt såklart men de kommer fler tillfällen... e ju så mycket man ska hinna med när man är ledig.. sista veckorna sen ja kom hem har vi kört på bra med egenträning jag och anna..
- och idag drar handbollen igång.. lite nervöst måste jag säga.. fjärilar i magen som undrar vad herr frisk kommer hitta på första träningen..

men man kan också säga att "livet" börjar idag igen- vardagen.. handbollslivet... för de blir som man lever i en egen värld... där det mesta snurrar runt handbollen.. man ska äta ordentligt x antal timmar innan träning/match... helgerna blir uppbokade (varje helg i augusti nästan).. det blir viktigare med sömn.. planering..
allt detta låter säkert jobbigt, tråkigt för någon som inte levt detta livet riktigt (nu är ju vi inte proffs så hela livet kan ju inte snurra runt handboll....) men de ska bli riktigt skönt.. med lite nervositet som sagt...

dyka in i det igen.. :)
blir lite lättare iår hoppas jag.. slipper allt krångel med jobbet iaf.. eftersom ja ska plugga istället.. håller tummarna för att de ska funka.. :)

träffa alla underbara lagkompisar! ska bli riktigt kul! har saknat dem.. de som varit "hemma" under sommaren..

nu ska ja slappa och ladda.. :)
hade gött, simma lugnt!
pusshej!

ja, de va ju bara en tidsfråga innan denna hamnade här.. tyck vad ni vill, jag är kär i hans röst! ;)


where is my f*cking knife!?



"I´ts like tenthousand spoons, when all you need is a knife.."

ikväll var en sådan där kväll.....

..... då jag inte alls fick det jag ville ha...........





"If I could dream, I would dream of you..."

...I would rap you in my arms...














"denna.... känns i magen..."

RSS 2.0